Αθλητισμός

28/1/18 14:11

τελ. ενημ.: 29/1/18 16:58

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ: Χρονιά επιστροφής στη φυσική του έδρα το 2018 για το ΝΟΧ

Χαμόγελα για ένα όνειρο δεκαετιών αλλά και συγκίνηση για το "φευγιό" του Β. Μαδωνή στην κοπή της πίτας του Ναυτικού Ομίλου

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την επιστροφή του ΝΟΧ στη φυσική του έδρα, στο διατηρητέο κτίριο της Μπέλα Βίστα αλλά και συγκίνησης για την πρόσφατη απώλεια του Β. Μαδωνή, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Χίου  το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Με την έναρξη της εκδήλωσης η κατάμεστη από αθλητές, γονείς, μέλη της  Δημοτικής Αρχής και επίσημους προσκεκλημένους αίθουσα, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Β. Μαδωνή, τιμώντας έτσι το έργο που προσέφερε στον ΝΟΧ, σαν αθλητή αλλά και σαν ενεργό μέλος της διοίκησης στα μετέπειτα χρόνια.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί και μαζί με αυτό δώρο αεροπορικά εισιτήρια από τον υποστηρικτή του Ομίλου, Astra Airlines, ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Γεωργιάδης.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε όλους τους αθλητικούς κλάδους του ΝΟΧ, με τον δήμαρχο  Μ. Βουρνού, να απονείμει πρώτος  βραβείο, καθότι έπρεπε να αναχωρήσει για το συνέδριο της Αυστρίας με θέμα το μεταναστευτικό. Ωστόσο πριν φύγει δεν δίστασε να δώσει μία νότα χαράς στους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα υπάρχουν σκαριά στην έκταση του φυσικού περιβάλλοντος του ΝΟΧ και θα υλοποιείται ένα σημαντικό όνειρο, χάρη στην προσφορά και την αγάπη ιδιωτών που βρίσκονται στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου.

Βραβεία έδωσαν επίσης, ο κυβερνητικός βουλευτής, Ανδ. Μιχαηλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης, ο πρόεδρος του ΝΟΧ  Γ. Αναδιώτης, η υπολιμενάρχης Χίου Ειρ. Αργύρη, εκπρόσωπος της 96 ΑΔΤΕ, οι Γ. Ξενάκης και Κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γ. Γεωργιάδης και ο πρόεδρος των παρολυμπιονικών Σ. Παλτσανιτίδης.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018
Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση