17.1.2014 10:13

«Βάση» και στη Χίο για τον Ολυμπιακό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ, ΓΡ. ΓΕΩΡΓΑΤΟ

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου των πρωταθλητών Ελλάδος στου Ρέντη βρέθηκε ο τεχνικός των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στο νησί μας, Γ. Κακούσιος. Σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη με  ξενώνα,  αποδυτήρια,  εστιατόριο, χώρους υποδοχής, γυμναστήριο, εργομετρικό κέντρο, φυσικοθεραπευτήριο και  πισίνα.
Ο Κακούσιος, ως επικεφαλής της προπονητικής ομάδας στη Χίο, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και  πρώην άσσο της ομάδας, Γρηγόρη Γεωργάτο. Στη συζήτηση τονίστηκε η περαιτέρω εξέλιξη των Χιωτών ποδοσφαιριστών στους Πειραιώτες, που πλέον δίνουν πολύ μεγαλύτερη βάση στα φυτώρια του Συλλόγου. Το σημαντικότερο είναι ότι ανοίγουν οι δρόμοι για την εξέλιξη των ταλέντων μας, πέρα από τα σύνορα του νησιού μας.
Η Χίος έχει μπει στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού, με την τοπική Ακαδημία να στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Soccer Planet στο Χαλκειός. Η δουλειά που γίνεται από έμπειρους τεχνικούς είναι, σύμφωνα με τις οδηγίες των Πρωταθλητών Ελλάδος, σε υψηλό επίπεδο.
Η επίλεκτη ομάδα θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα junior με την ονομασία Ολυμπιακός – Soccer Planet,  ενώ κλιμάκιο του Ολυμπιακού είναι σε συνεχή επαφή με τον υπεύθυνο της Σχολής, Δημήτρη Λιούντρη, για την συνεχή εξέλιξη και προώθηση των χιώτικων ταλέντων. Συνεργάτης  του Γ. Κακούσιου είναι ο  Αλέκος Νεαμονίτης, έμπειρος τεχνικός για τις Ακαδημίες, κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B'.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ