21.10.2014 11:02

Άτοπη και αυθαίρετη η διαπίστωση του προπονητή του ΝΟΧ

Επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Παππή από το Ναυτικό Όμιλο Χίου

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χίου υπέβαλλε γραπτώς χθες το βράδυ ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Παππής, με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας ανδρών για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τις ακαδημίες του σωματείου.

Ο κ. Παππής επιρρίπτει ευθύνες και στα μέλη της νυν διοίκησης καθώς δεν επενέβησαν στα λεγόμενα του προπονητή κατά την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Παππή:

 

«Αγαπητοί φίλοι,

Παρακολούθησα με προσοχή την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής και αθλητικής περιόδου και μετά λύπης μου διαπίστωσα πληθώρα ανακριβειών, ιδιαίτερα στα λεγόμενα του νέου προπονητή της ομάδας κ. Djorjevic,  τα οποία δεν διαψεύστηκαν από τα παρόντα στη συνέντευξη μέλη της Διοίκησης.

Συγκεκριμένα ο νέος προπονητής, ερωτώμενος σχετικά για τις Ακαδημίες του Ν.Ο. Χίου ανέφερε: «Έκαναν λάθη στο Σωματείο 3-4 χρόνια πριν, έβαλαν τα πάντα στην ανδρική ομάδα, και ξέχασαν τις Ακαδημίες...».

Ο κ. Djorjevic  που μετρά μερικές εβδομάδες στο νησί μας ή είχε ελλειπή ενημέρωση για όσα πέτυχαν οι προηγούμενες διοίκησεις ή καλύτερο θα είναι να αποφεύγει τις προσωπικές διαπιστώσεις, όταν αυτές αφορούν σε ανθρώπους και συμβούλια που αποδεδειγμένα ενίσχυσαν το Ναυτικό Όμιλο Χίου, τα τμήματά του και την λειτουργία του.

Οφείλω λοιπόν να θυμίσω σε όλους, τόσο στους ασχολούμενους με τον Όμιλο όσο και πέρα από αυτόν τα παρακάτω:

Στα όσα χρόνια είχα την ευθύνη διοίκησης του Σωματείου, όχι μόνο ενισχύσαμε με κάθε τρόπο την λειτουργία των Ακαδημιών, αλλά και βοηθήσαμε στο να διαθέτουν αυτοτελή έσοδα, ανεξάρτητα από την λειτουργία της ανδρικής ομάδας.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στις Ακαδημίες Πόλο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους πέντε προπονητές, χωρίς να υπολογίζω τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας. Συγκεκριμένα παραθέτω τα ονόματα του Μάκη Μικέδη, του Γιώργου Μπελέγρη, του Δημήτρη Φιλιππάκη, του Μιχάλη Φωτεινού και του Παντελή Καραμανή, που βοήθησε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δεν αντιλαμβάνομαι πως εννοεί ο σημερινός προπονητής του Ν.Ο. Χίου... το «τίποτα».

Θέλω να υπενθυμίσω παράλληλα ότι αυτοί οι προπονητές και η δουλειά τους  έφερε στο νησί και στον Όμιλο το Πρωτάθλημα της ομάδας των 98’ το 2012. Όπως και ότι οι περισσότερες ομάδες του Ν.Ο. Χίου στις Ακαδημίες προκρίθηκαν σε τελικές φάσεις των Πρωταθλημάτων τους.

Είναι λοιπόν παντελώς άτυπη και αυθαίρετη η διαπίστωση του κ. Djorjevic,  και λυπάμαι για το γεγονός ότι δεν διαψεύστηκε άμεσα από τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου, παρά αναπαράχθηκε άδικα από το σύνολο των Μέσων του νησιού, μειώνοντας την συμβολή και τις ενέργειες των προηγούμενων διοικήσεων του Σωματείου και ιδιαίτερα των συμβουλίων που είχα την τιμή να προεδρεύω.

Όπως έχω ξαναπεί, καμία δήλωση και κανένα σχόλιο, θετικό ή αρνητικό, δεν είναι ικανά να σβήσουν τις δεκάδες αναμνήσεις που κρατώ από τον Ν.Ο. Χίου, τον οποίο δεν θα πάψω ποτέ να υποστηρίζω.

 

Με τιμή,

Παναγιώτης Ν. Παππής»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ