20.3.2016 13:25

Άρωμα γυναίκας στο κέντρο της πόλης [ΦΩΤΟ]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το «Chios Women’s Run», που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης για 2η συνεχή χρονιά.  Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα  Γυναίκας, ο σύλλογος αθλητών υγείας Χίου πέρασε το δικό του μήνυμα κατά της κακοποίησης γυναικών, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς φορείς που έχουν σχέση με τις κακοποιημένες γυναίκες και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Με σύμμαχο τον καιρό, γυναίκες κάθε ηλικίας ξεχύθηκαν στα στενά της πόλης και χωρίς καθόλου άγχος, αφού η καθεμία είχε τη δυνατότητα να πάει με το ρυθμό της, τερμάτισαν στο  Δημαρχείο. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού στόχος των διοργανωτών ήταν να φτάσουν τις 300 γυναίκες και τελικά υπήρξαν πάνω από 350 συμμετοχές.

Στον τερματισμό υπήρχε για κάθε γυναίκα ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπανάνα, καθώς και ένα αναμνηστικό βραχιόλι. Παρά την κούραση των 5χλμ όλες τερμάτισαν με ένα χαμόγελο ικανοποίησης, καθότι όλες θεωρούνταν νικήτριες. Μετά τον αγώνα ακολούθησε πάρτι στο καφέ «Ηλιάστρα», στο Κάστρο.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της μεγάλης συμμετοχής ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί και του χρόνου, και όλοι ελπίζουμε με την ίδια φετινή επιτυχία μιας και πρόκειται για ένα καλό σκοπό.

 
Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ