Αθλητισμός

26/2/16 11:36

τελ. ενημ.: 26/2/16 11:36

Απροσπέλαστο φρούριο

ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ FINAL FOUR ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΡΙΠΛΟ FACE CONTROL ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Απροσπέλαστο φρούριο θα είναι το κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων στις 4 και 5 του Μάρτη, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του  Final four του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, για να αποφευχθούν. Στις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο δεν θα έχουν θέση οι σύνδεσμοι των ομάδων, οι διαπιστωμένα σκληροπυρηνικοί οπαδοί, ο χουλιγκανισμός. Θα έχουν θέση μόνο αυτοί που αγαπούν το βόλεϊ και  θέλουν να απολαύσουν θέαμα

Ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Ο.Π.Ε Περικλής Μπακοδήμος στη συνέντευξη τύπου στάθηκε ιδιαίτερα στο σοβαρό αυτό θέμα. Τόνισε  ότι στόχος της Ομοσπονδίας είναι να προσελκύσει στους αγώνες οικογένειες, να δημιουργήσει κλίμα και αίσθηση ασφάλειας που θα διαφημίσει το άθλημα, τους φορείς του βόλεϊ και τη Χίο σε όλη της Ελλάδα, αφού η διοργάνωση θα καλυφθεί και με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη.

«Όπως πράττουμε πάντα δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων των ομάδων. Δεν πρόκειται να διακινδυνέψουμε και να επιτρέψουμε  την ταυτόχρονη παρουσία οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ  μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο», τονίζει ο Π. Μπακοδήμος.

«Οι εισερχόμενοι θα περάσουν από τρείς ελέγχους face control και κανείς δεν θα μπει  στο κλειστό  αν δεν έχει εισιτήριο και ταυτότητα μαζί  του. Οι ελεγκτές θα μπορούν να απαγορεύσουν την είσοδο σε άτομα που θα κριθεί ότι δεν πρέπει να μπουν στο γήπεδο, ακόμη και αν έχουν εισιτήρια.  Κανένας παράγοντας  δεν θα μπει χωρίς διαπίστευση, οι χώροι θα έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά και η αστυνομία θα έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα τήρησης της τάξης μέσα και έξω από το γυμναστήριο».

Αντιδράσεις

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε να διαφανεί ότι κάποια από τα σωματεία αντέδρασαν στον ορισμό της Χίου για την διεξαγωγή του τουρνουά, ζήτησαν οικονομική επιχορήγηση για τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής. ΟΙ αντιδράσεις πρέπει να ήταν σοβαρές, αφού τόνισε κατηγορηματικά ότι  οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν και θα σεβαστούν  την επιλογή και την απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση