Αθλητισμός

22/1/14 16:04

τελ. ενημ.: 22/1/14 16:15

Αποχώρησε ο Παπάδος Γέρας

Μετά την ΑΓΕ Χαλκίδα στην αρχή της χρονιάς και ο Παπάδος Γέρας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ‘ Εθνικής, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΟΚ. Πλέον όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του δεν θα πραγματοποιηθούν και θα κατοχυρωθούν στον εκάστοτε αντίπαλο με 20-0. Η ομάδα της Λέσβου στους αγώνες που έδωσε σημείωσε 1 νίκη στην Χίο με τον ΒΑΟΛ και 8 ήττες. 

Όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα ο δεύτερος όμιλος του Νότου θα έχει 10 ομάδες ,από τις 12 που είχε αρχικώς, μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ θα πέσει μόνο η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο ΒΑΟΛ Χίου, ο οποίος είναι ουραγός χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα . Ωστόσο υπάρχει ένας ακόμη γύρος ,ο Ερμής Περάματος αγωνίζεται χωρίς τα τρία πολυβόλα του,  και το Πρωτάθλημα μπορεί να έχει και άλλες εκπλήξεις. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά τη δήλωση του σωματείου ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ότι αποσύρεται από το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Νότου), όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0″.

 Η βαθμολογία

Κύμη 20

Κρόνος Αγ. Δημητρίου 17

Φάρος Κερατσινίου*17

Ίκαρος Ν. Σμύρνης 17

Εργοτέλης 16

Πεύκη    15

Πέραμα    14

Ηρόδοτος    14

Χαλάνδρι* 13

ΒΑΟΛ       10

*Έχουν ένα αγώνα λιγότερο

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση