19.2.2016 10:49

Αποχαιρέτησαν το όνειρο

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι νεανίδες του ΝΗΡΕΑ να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την Αναγέννηση Σάμου.

Η ηλικία, αφού ήταν μικρότερες κατά πολύ από τις αντιπάλους τους αλλά και η απειρία κυρίως που οφείλεται στην έλλειψη αγώνων, στοίχισαν την πρόκριση.

Τα κορίτσια του Νηρέα είχαν ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά μετά έκαναν κοιλιά, οι κοπέλες από τη Σάμο "ζέσταναν" μηχανές κι ανέβασαν επίδοση κι έτσι κατάφεραν το 1-0 σετ σε βάρος τους να το ανατρέψουν σε  3-1. Αναλυτικά τα σετ (25-17, 17-25, 14-25, 7-25).

Φραγκούλης Κυλαδίτης: " Στη Χίο το πρόβλημα μας είναι η έλλειψη αγώνων. Δεν έχουμε εμπειρία και τριβή στους αγώνες. Η Σάμος αντίθετα ήταν πιο "ψημένη" ομάδα. Παράλληλα η ομάδα των νεανίδων μας ηλικιακά είναι πολύ μικρότερη από τις αντιπάλους της. Η κατηγορία περιλαμβάνει κορίτσια γεννημένα από το 1997 και μετά κι εμάς σχεδόν το σύνολο των κοριτσιών είναι του 2000-2001. Αγωνιστικά αυτό είναι σημαντικό. Συνεχίσουμε και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο" δήλωσε στον 'π' ο προπονητής της ομάδας Φρ. Κυλαδίτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ