Αθλητισμός

30/3/18 16:13

τελ. ενημ.: 30/3/18 16:27

Από το Κλασσικό στο Ρέντη ο ποδοσφαιριστής Παντελής Μελέκος!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν αθλητή από το να ζήσει το όνειρό του, ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται και με την προσωπική του αγάπη σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. 

Ο αθλητής και αμυντικός της ομάδας του Κλασσικού Παντελής Μελέκος, κλήθηκε και δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ είχε την δυνατότητα να ζήσει από κοντά τις συνθήκες και τις υποδομές κάτω από τις οποίες εξελίσσεται ο πρωταθλητισμός στο ποδόσφαιρο στην χώρα μας. 

Ο Παντελής πέρασε ένα τριήμερο στο Ρέντη και έτυχε της μεγάλης φιλοξενίας του Ολυμπιακού στο διάστημα της παραμονής του, τόσο για την φροντίδα και το ενδιαφέρον που του έδειξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όσο και για το γεγονός ότι έλαβε πολύ καλές συμβουλές για την συνέχεια. 

Ο παίκτης του Κλασσικού δοκιμάστηκε σε διάφορα επίπεδα και προφανώς, φανταζόμαστε, θα υπάρξει και συνέχεια καθώς πρόκειται για αθλητή με απίστευτη αγάπη για το ποδόσφαιρο. 

Ο Παντελής Μελέκος επέστρεψε στη Χίο γεμάτος όμορφες εμπειρίες κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, με την οικογένεια του σε φιλικές συζητήσεις να μεταφέρει τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο η ομάδα και οι παράγοντες του Θρύλου προσέγγισαν, συμβούλεψαν και είδαν τον Παντελή στην παραμονή του στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση