Αθλητισμός

6/10/15 16:34

τελ. ενημ.: 6/10/15 16:34

Από Δευτέρα ανοίγει το Ιωνικό

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Ολοκληρώθηκαν  οι περισσότερες εργασίες  που είχαν τεθεί ως στόχοι για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου τη σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες, παρά τον μειωμένο αριθμό προσωπικού και τα σφιχτά οικονομικά, Σύντομα θα γεμίσει νερό η δεξαμενή και το κολυμβητήριο  θα μπορεί να δεχτεί ομάδες και κοινό με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η διοίκηση του κολυμβητηρίου διαβεβαιώνει ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει κανονικά τη λειτουργία του.

Έκλεισαν το ανοικτό

Η διοίκηση του Νομικού  προσώπου ανακοίνωσε τη διακοπή της λειτουργίας του ανοικτού κολυμβητηρίου για να προστατέψει τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών που χρησιμοποιούν παράνομα το βατήρα των καταδύσεων, αλλά και για να προστατευθεί και η ίδια από τις ποινικές συνέπειες κάποιου ατυχήματος.

Όπως τονίζει οι γραπτές και προφορικές συστάσεις προς τους αθλητές και τους υπεύθυνους των σωματείων δεν έχουν αποδώσει έως τώρα. Καλεί όλους τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συνεργάζονται με το προσωπικό ιδιαίτερα στα θέματα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας τους..

«Δυστυχώς όταν δια της πειθούς δεν υπάρχει αποτέλεσμα, πρέπει να παρθούν τέτοιες αποφάσεις για την πρόληψη χειρότερων καταστάσεων αλλά και για να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των υπολοίπων αυτοί που είναι απερίσκεπτοι».

Απαντά δε σε αυτούς που ζητούν να επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης μόνο σε αυτούς που παρατυπούν, ότι το προσωπικό του κολυμβητηρίου δεν ασκεί Αστυνομικά καθήκοντα και δεν έχει τα μέσα και την αρμοδιότητα να απαγορεύει την είσοδο με facecontrol.

«O μόνος τρόπος συνύπαρξης είναι ο αμοιβαίος σεβασμός των κανόνων λειτουργίας και ασφάλειας», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση