Αθλητισμός

22/1/13 15:43

τελ. ενημ.: 22/1/13 15:43

Άπνοια για το Νηρέα…

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ 3-0 ΣΕΤ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν τα κατάφερε και αυτή την αγωνιστική ο Νηρέας να σπάσει το ρόδι και να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών. Αυτή τη φορά ηττήθηκε 3-0 σετ από την Ένωση Βύρωνα στην Αθήνα.

 

Αυτή την αγωνιστική η ομάδα των Καρδαμύλων εκτίει το ρεπό της και στις 2 Φεβρουαρίου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο την Καλαμάτα, σε ένα αγώνα που ο βοηθός προπονητής Γιάννης Λύκος χαρακτηρίζει τελικό, αφού πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής.

 

«Με την Ένωση ξεκινήσαμε καλά, πήραμε στο πρώτο σετ μια διαφορά 0-7, αλλά στη συνέχεια κάναμε λάθη στην υποδοχή και χάσαμε. Ο Βύρωνας διεκδικεί την άνοδο, είναι καλή ομάδα και νίκησε δίκαια. Παρ’ όλ’ αυτά η ψυχολογία της πομάδας μας είναι καλή, μετά από το ρεπό μας όμως ακολουθεί ο τελικός με την Καλαμάτα, όπου πρέπει  και μπορούμε να νικήσουμε, αλλά ακόμη και αν ηττηθούμε δεν θα είναι καταστροφή. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία παραμονής. Αν νικήσουμε την Καλαμάτα και τη Λαμία στη συνέχεια μπορούμε να σωθούμε, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση