8.10.2015 16:35

«Απλωτές» με τις ώρες κοινού στο κολυμβητήριο

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Διαδρομές και ώρες άθλησης στους απλούς πολίτες είναι αποφασισμένος να δώσει φέτος στο Ιωνικό Κολυμβητήριο ο Π. Καμπούρης.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, αφουγκραζόμενος ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών που λόγω της ακαταλληλότητας των ωρών αδυνατούσαν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους του κολυμβητηρίου και αποκλείονταν από την πισίνα, προσπαθεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει στον κόσμο να κολυμπά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Το πριν

Μέχρι πέρσι υπήρχαν 2 πρωινές ώρες και αντίστοιχα 2 απογευματινέ ώρες στην πισίνα για το κοινό. Την υπόλοιπη μέρα οι διαδρομές μοιράζονταν στα σωματεία.  Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα το κολυμβητήριο να απευθύνεται για μαζικό αθλητισμό σε μια μικρή μερίδα πολιτών που είτε δεν εργάζονταν είτε τελείωναν τις εργασιακές τους υποχρεώσεις νωρίς το μεσημέρι κι είχαν τη δυνατότητα να αθληθούν.

Και το μετά...

Πλέον ο στόχος είναι να οριστεί έστω μια διαδρομή μόνο για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και οι υπόλοιπες να μοιράζονται στα σωματεία.

Αυτό το ζήτημα τέθηκε στη χθεσινή συνάντηση του Νομικού Προσώπου με τα αθλητικά σωματεία η οποία σύμφωνα με τον Π. Καμπούρη εκτυλίχθηκε σε ένα συναινετικό κλίμα με διάθεση συνεργασίας.

«Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε για τους ενήλικες μια διαδρομή όλες τις ώρες, τουλάχιστον μέχρι και λίγο πριν από την προπόνηση της ομάδας πόλο. Συζητήσαμε για τους στόχους μας, για τα πράγματα που θέλουμε να υλοποιήσουμε σε επίπεδο υποδομών και παροχής υπηρεσιών αλλά και για τις υποχρεώσεις που θα έχουν τα σωματεία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και τη στελέχωση των κέντρων άθλησης με προσωπικό» είπε ο Π. Καμπούρης, παραπέμποντας στις σκέψεις για την επιβολή τελών χρήσης στους αθλητικούς χώρους.

Η επόμενη συνάντηση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 13.30.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ