11.5.2012 15:12

Απευθείας τηλεοπτική μετάδοση Ν.Ο.Χ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

MONO ΑΠΟ ΤΟ WWW.POLITISCHIOS.GR

Από το αεροδρόμιο στο κολυμβητήριο για προπόνηση πήγαν απευθείας χθες το πρωί οι πολίστες του ΝΟΧ, μόλις επέστρεψαν στη Χίο. Η mini προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα με χαλάρωμα και τακτική. Το ενδιαφέρον τώρα έχει στραφεί στο σημερινό δεύτερο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ιωνικό Kολυμβητήριο στις 19:00. Ο προπονητής Μ. Βολτυράκης δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα της Τετάρτης και πιστεύει ότι σήμερα όλα θα κριθούν από την εμφάνιση του ΝΟΧ, αφού, όπως υποστηρίζει, η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να νικήσει και στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελευταίο αγώνα μέσα στον Πειραιά.

Καλό κλίμα                                                                                   

«Πρέπει να βελτιώσουμε  την τελική μας προσπάθεια στην επίθεση. Αμυντικά πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά και να μην αποδιοργανωθούμε από την τακτική των αντιπάλων μας. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το κλίμα είναι οικογενειακό, δεν υπάρχουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες και αυτό μας επιτρέπει να δουλεύουμε ευχάριστα και απερίσπαστα», τονίζει.

Ο ΝΟΧ χρειάζεται τον κόσμο του νησιού στο πλευρό του για να ισοφαρίσει τη σειρά των ημιτελικών και να πάει την Κυριακή στον Πειραιά για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό.
Για όσους, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Ιωνικό, ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε απευθείας μετάδοση από το Ιωνικό Κολυμβητήριο στις 19.00 από το www.politischios.gr

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ