13.5.2016 10:03

«Απαράδεκτος ο δήμος»

ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ Τ. ΤΑΝΑΪΝΗΣ, ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Μύδρους εξαπολύει εναντίον του δήμου Χίου ο Κανάρης. Ο πρόεδρος  της ομάδας των Νενήτων Τάκης Ταναϊνης κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι δεν στάθηκε στο ύψος της και δεν στήριξε καθόλου τη δύσκολη μάχη που έδωσε στο Μαραθώνιο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της  Γ` Εθνικής κατηγορίας. Αντίθετα τον υπέβαλλε και σε μεγάλα έξοδα αφού αναγκάστηκε να πληρώσει 2.300 ευρώ για την επισκευή των πυλώνων του γηπέδου του, στο οποίο έκανε τις προπονήσεις της η ομάδα. Ταυτόχρονα ο δήμος εισέπραξε και ένα μεγάλο ποσόν  από το μερίδιο  των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων, που δικαιούται. «Ήταν απών, ανύπαρκτος, όχι μόνο δεν μας βοήθησε καθόλου, αλλά αντίθετα εισέπραξε πολλά χρήματα από εμάς. Είναι επιεικώς απαράδεκτο ότι δεν βοήθησε  καθόλου την ομάδα  που εκπροσώπησε τη Χίο σε εθνικό επίπεδο. Αν ήθελε να βοηθήσει θα έβρισκε πάρα πολλούς τρόπους, όπως έκαναν πολλοί άλλοι δήμοι που στήριξαν οικονομικά και ηθικά τις ομάδες τους που συμμετείχαν  σε εθνικά πρωταθλήματα», δηλώνει με πικρία.

Αντίθετα ευχαριστεί  θερμότατα για τη στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα  το βουλευτή Νότη Μηταράκη, τον  Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη και τον πρώην δήμαρχο Πολύδωρο Λαμπρινούδη και τις ναυτιλιακές εταιρείες που βοήθησαν την ομάδα στις μετακινήσεις  με μειωμένες 50% τιμές εισιτηρίων..Από την καρδιά του όμως ευχαριστεί και την ΕΠΣ Χίου που τον βοήθησε σημαντικά με την απόφαση της να μην αμείβονται οι παρατηρητές των εντός έδρας αγώνων, όπως και κάθε επώνυμο και ανώνυμο φίλαθλο που στήριξε την ομάδα και της πρόσφερε ότι καλύτερο μπορούσε σε όλα τα επίπεδα.

Παρόν και μέλλον

Κάνοντας την αυτοκριτική της ομάδας  τονίζει ότι αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια έως τον τελευταίο αγώνα, έκανε καλές εμφανίσεις και κέρδισε το σεβασμό των αντιπάλων.Επίσης κέρδισε και σημαντικές εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.Η ομάδα των Νενήτων δεν έχει μόνο χτές, αλλά κυρίως πάντα επενδύει στο αύριο, στην επόμενη μέρα.

«Χτίζουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν με τον ίδιο ζήλο που έχουμε από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε. Στα πλαίσια αυτού του κτισίματος κάνουμε προσεκτικά βήματα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο Κανάρης έχει αποδείξει ότι δεν καταστρέφεται όταν υποβιβάζεται στο τοπικό, αντίθετα ισχυροποιείται και διεκδικεί πάντα το στόχο της κατάκτησης του τοπικού  πρωταθλήματος και της εδραίωσης σε εθνικό επίπεδο», προσθέτει με έμφαση.

Με αυτή τη νοοτροπία η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει στην ομάδα τον προπονητή Μανώλη Παπαδόπουλο,  και τους περισσότερους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο δύσκολο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα η διοίκηση ευχαριστεί και το υπόλοιπο τεχνικό team, τον Ξένο Μονιώδη, τον Γιάννη Παναγιωτίδη και τον Γιώργο Μονιό που διέθεσε δωρεάν το γυμναστήριο του για τις ανάγκες της ομάδας«Ο Μανώλης  Παπαδόπουλος θα φύγει μόνο αν του γίνει μια καλή πρόταση από ομάδα εθνικής κατηγορίας, θέλουν να μείνουν οι Κωστάλας, Γρίγος, Σκούφαλος, μάλλον θα μείνει κι ο Χριστούλης που είναι δανεικός από το Χαϊδάρι, αλλά θα κάνει τη στρατιωτική του θητεία στη Χίο. Ο Σεζένιας κανονικά  επιστρέφει στη Δάφνη, αλλά  θα συζητήσει με την ομάδα του και υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στον Κανάρη, αν δεχθεί να τον παραχωρήσει.  Επιστρέφουν όλοι οι δανεικοί παίκτες  και η ομάδα θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με απώτερο στόχο την καθιέρωση σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ