Αθλητισμός

18/5/15 10:24

τελ. ενημ.: 18/5/15 11:28

Απαντάει ο Κανάρης στη «ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ»

Με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ, το Δ.Σ. του Κανάρη, απαντάει στα όσα αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ» την προηγούμενη Δευτέρα.

Με αφορμή δυσμενή και επικριτικά σχόλια και επιλεκτικές εικόνες που παρουσίασε τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας και αφορούσαν την ιστορική ομάδα του χωριού μας ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΗΣ και το χωριό μας Νένητα Χίου καθώς επίσης και τον κυβερνητικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, θα θέλαμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε τα εξής:

Είθισται κάθε φορά που η ομάδα μας ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια στο Νομό και αυτό συμβαίνει για 7 φορές στα 57 χρόνια της ιστορίας της να βραβεύει παλιούς ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στην ομάδα & έχουν διακριθεί με την προσφορά τους σε τοπικό ή σε πανελλαδικό επίπεδο. Φέτος λοιπόν ήταν σειρά να βραβευθούν οι: Α) Γιώργος Σαρρής & Β) Δημοσθένης Κάβουρας, βασικοί συντελεστές της πρώτης κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας με την ομάδα του 1981, δύο άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα της Ομάδας μας. Ο μεν πρώτος Γιώργος Σαρρής διετέλεσε, αφού αγωνίστηκε  επί 20ετιά στην ομάδα, πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου από το 2003 έως το 2014 και πρόεδρος της ΕΠΟ από το 2012 έως και 23/12/2014 οπότε και παραιτήθηκε καταγγέλλοντας την αήθη επίθεση της Γ.Γ.Α. και του προηγούμενου Υφυπουργού Αθλητισμού ενάντια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μέρος του οποίου είναι και η ιστορική ομάδα του χωριού μας, με την υφαρπαγή της εξαγγελθείσας επιχορήγησης ύψους 1.634.000,00€. Το σωματείο μας εκτιμώντας την γνήσια και ανιδιοτελή προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που αποδείχθηκε περίτρανα με την ηχηρή παραίτηση του καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις των συμφερόντων που θέλουν την διάλυση του λαϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τον βράβευσε.

Ο δεύτερος Δήμος Κάβουρας το 1983 πήρε μεταγραφή από τον ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΗ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και αγωνιστικέ επί σειρά ετών ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, στις ομάδες ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ, ΟΦΗ & ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. Επίσης είχε αρκετές συμμετοχές στα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, 7 εκ των οποίων στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (Δύο χρονιές αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην Α εθνική Κατηγορία). Σήμερα είναι προπονητής στην ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Όπως είναι φυσικό η απονομή των αναμνηστικών τιμητικών πλακετών, βάση πρωτοκόλλου έγινε από τις ανώτερες εκλεγμένες αρχές του νησιού μας, που είναι ο Βουλευτής του Κυβερνόντος Κόμματος Α. Μιχαηλίδης  που απένειμε την πλακέτα στον πρώτο τιμώμενο & ο Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ν. Μηταράκης που απένειμε την πλακέτα στον δεύτερο τιμώμενο.

Αυτά όσον αφορά την αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με δήθεν  εγκληματικές οργανώσεις και πάντως τηρώντας την αρχή του δικαίου να θεωρείται ο οποιοσδήποτε αθώος μέχρι να γίνει δίκαιη δίκη. Αρχή που δεν τηρεί η εκπομπή σας όπως άλλωστε και από την επιλογή του τίτλου σας διαφαίνεται.

Επιθυμούμε η  συγκεκριμένη εκπομπή καθώς και  όλα τα υπόλοιπα Μέσα που αναπαρήγαγαν τα ανακριβή και λανθασμένα στοιχεία να δημοσιεύσουν αυτούσια την ανακοίνωση μας και επιφυλασσόμαστε για τα περαιτέρω νόμιμα.

ΠΗΓΗ: sportchios.gr

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση