22.5.2012 9:13

Απ’ την απάντηση της Κ.Ο.Ε. εξαρτάται η σφραγίδα εισιτηρίου για το LEN TROPHY

 
Η απάντηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στη διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αν υπάρξουν κυρώσεις στην περίπτωση μη συμμετοχής των «πρασίνων» στο «μικρό τελικό» της Α1 των ανδρών στο πόλο, θα κρίνει αν ο ΝΟΧ θα πάρει πρόωρα το εισιτήριο συμμετοχής του στο LEN TROPHY ή αν θα πρέπει να περιμένει την κατάληξη των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό.
Η διοίκηση των «πρασίνων» έχει λάβει την απόφαση να μην κατεβάσει την ομάδα στους αγώνες για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, αρκούμενη στη συμμετοχή στο Euro Cup, όμως αν η Κ.Ο.Ε. επισείσει τον κίνδυνο τιμωρίας, με επιπτώσεις στη βαθμολογική αφετηρία του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί η στάση της.
Αν ο Παναθηναϊκός δεν αγωνιστεί, ο Ναυτικός Όμιλος Χίου θα αγωνίζεται του χρόνου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική οργάνωση, κάτι βέβαια που αναμένεται να πετύχει και στις πισίνες, αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ