25.5.2016 15:03

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Χίο

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η διαδικασία συμμετοχών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Χίο, από τις 28 Αυγούστου 2016 έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2016.

Ηδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη καθώς σκάφη και πληρώματα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας έχουν υποβάλλει συμμετοχή και είναι έτοιμοι να δώσουν σπουδαίες ιστιοπλοϊκές μάχες, γνωρίζοντας παράλληλα τις πολλές ομορφιές του νησιού. Η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή και για ξένες συμμετοχές και η ανταπόκριση αναμένεται μεγάλη καθώς ήδη υπάρχει η πρώτη από Τουρκία.

Τα πέντε πρώτα σκάφη που δήλωσαν συμμετοχή είναι:

Code Zero Vodafone με κυβερνήτες τους Μιχάλη Μπελεγρή και Γιώργο Παπαδόπουλο

Ladies First με κυβερνήτη τον Canan Aydemir

Calexico με κυβερνήτη τον Μπάμπη Ανιτσάκη

Sun Fizz με κυβερνήτες τους Δημήτρη και Στρατή Πάλλη

ALSOUMA Allianz με κυβερνήτη τον Θοδωρή Γεωργιάδη

Τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου και οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν ανατολικά του νησιού,  στο κανάλι Χίου - Τσεσμέ.  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης είναι  συνδιοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου και της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της ΕΙΟ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

http://www.chiorc.gr/offshore2016

Κάνετε Like: www.facebook.com/greeknationalchampionship2016

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ