Αθλητισμός

4/11/13 9:01

τελ. ενημ.: 4/11/13 9:01

Ανατροπή απέναντι στου Πειραιώτες

Πρεμιέρα με νίκη για τον ΝΟΧ στο Ιωνικό Κολυμβητήριο απέναντι στον ενισχυμένο στην μεταγραφική περίοδο Εθνικό.  Σε ένα γεμάτο Ιωνικό κολυμβητήριο ο ΝΟΧ πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση επικρατώντας απέναντι σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίχτες του Μάκη  Μικέδη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο  με 3 – 4 αντέδρασαν σωστά και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 5 – 4. 

Στην επανάληψη είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με ένα σερί 5 – 0 εκτόξευσαν την διαφορά στο 8 – 4. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι Πειραιώτες ήταν να μειώσουν στο τελικό 9 – 7. Αποκάλυψη για τον ΝΟΧ ο νεαρός Δερβίσης που πέτυχε 3 γκολ ενώ πολύ καλά στάθηκε και η παλιά καραβάνα της ομάδας Ν. Ντούλος που επίσης πέτυχε 3 γκολ.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-4, 2-0, 3-1, 1-2

ΝΟ ΧΙΟΥ ( Μικέδης): Μισετζής, Πετρόχειλος Μ. 1, Δερβίσης 3, Κώστας, Παππάς, Γκιουβέτσης, Κανδιόγλου, Πίσσιας, Ντούλος 3, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γαλανόπουλος, Σωτηριάνος, Καλαργυρός

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ( Πετράκης): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός , Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 2, Χατζηκυριακάκης Μ. 2, Σαλάχας, Βουλγαράκης 2, Χατζηαλέξης, Γκιάλης, Βιτέλλας 1, Αλεβίζος, Γαβαλάς 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση