Αθλητισμός

24/11/15 17:19

τελ. ενημ.: 24/11/15 17:19

Ανάσανε

Με δύο βολίδες του Μαγγίνα (16` και 55`) και ένα πλασέ του Πελαντή (88`), ο Όμηρος νίκησε εύκολα τον Λαίλαπα 0-3, στο Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδου. Η ομάδα του Δημήτρη Κρουσουλούδη είχε συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα και επικράτησε δίκαια. Στο πρώτο μέρος οι Πελαντής και Μαγγίνας δεν είχαν συμπαραστάτες στο κέντρο και την επίθεση, αλλά στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Ψαρούδη - που επέστρεψε στην ομάδα - το έργο τους έγινε ευκολότερο και η επιθετική λειτουργία της ομάδας θύμισε κάτι από το καλό παρελθόν.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Φ. ΜΑΓΙΝΑΣ , ΣΤ. ΠΕΛΑΝΤΗΣ (ΟΜΗΡΟΣ)  

Ήταν οι σκόρερ και οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η ομάδα της Καλλιμασιάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δ. ΚΡΟΥΣΟΥΛΟΥΔΗΣ (ΟΜΗΡΟΣ)  

« Η ομάδα αγωνίστηκε πειθαρχημένα, είναι σημαντικό οι παίκτες να ακολουθούν  τις οδηγίες και να μην ξεφεύγουν από το πλάνο που σχεδιάζουμε. Το ρόστερ έχει φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε, επέστρεψαν οι Ψαρούδης και Κωφίδης, έχουμε περισσότερος παίκτες και ο πάγκος μπορεί να μας βοηθήσει στις αλλαγές. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με μίξη παλιών και νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και ελπίζουμε να πάμε καλά. Κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάχονται έως το 90` και ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε εύκολα στην κατηγορία».

Ν. ΚΛΑΔΙΑΣ (ΛΑΙΛΑΠΑΣ)

«Ο Όμηρος κέρδισε δίκαια, εμείς ήμασταν ανέτοιμοι, μας έχουν επηρεάσει οι πολλές και σημαντικές απουσίες. Προχωράμε παρακάτω, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το παλεύουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, αν επανέλθουν κάποιοι παίκτες που μας λείπουν πάρα πολύ.  Από τον σχεδιασμό του καλοκαιριού μας λείπουν έξι βασικοί παίκτες. Μια ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία δεν είναι εύκολα να αναπληρωθούν τα κενά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο  με τα παιδιά που υπάρχουν». 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση