9.1.2017 12:38

Αλλαγή σκυτάλης

Ο Πέτρος Λιτσάκης πλήρωσε την κακή πορεία της Δάφνης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της  Α’ κατηγορίας ποδοσφαίρου. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την πάγκο των πράσινων και αντικαταστάτης του είναι ένας άλλος έμπειρος προπονητής, ο Γιάννης Λαγούδης ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν σε ομάδα.

Η Δάφνη είχε ξεκινήσει καλά, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Ο Πυργούσης τεχνικός ανέλαβε πολύ δύσκολο έργο αλλά έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδες. Ο Π. Λιτσάκης από την πλευρά του σίγουρα δεν θα αργήσει να αναλάβει τα ηνία άλλης ομάδας.

Οι ανακοινώσεις:

"Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Λιτσάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

"Ανακοινώνουμε  την έναρξη συνεργασίας με το προπονητή Γιάννη Λαγούδη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δάφνης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του."

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ