19.4.2017 11:11

ΑΙΤΗΜΑ προς την ΕΠΟ ετοιμάζονται να καταθέσουν οι παράγοντες των νησιωτικών ΕΠΣ

Να γίνονται τα παιχνίδια των μεικτών ομάδων ποδοσφαίρου στα νησιά και όχι με το τωρινό καθεστώς που ισχύει, δηλαδή να παίζουν στην Αθήνα, θα ζητήσουν οι πέντε Ενώσεις του Αιγαίου από την ΕΠΟ.

Στη Χίο πριν από λίγες μέρες υπήρξε συνάντηση των προέδρων των ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Διακοφώτης), Χίου (Νικολαίδης) και Λέσβου (Ψαρρόπουλος) στην οποία τέθηκε το θέμα αυτό. Οι τρεις παράγοντες των ΕΠΣ αποφάσισαν από κοινού να έρθουν σε επαφή και με τους ομολόγους τους στη Σάμο και στις Κυκλάδες έτσι ώστε να υποβάλλουν πρόταση στην ΕΠΟ ώστε οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων, από τη νέα αγωνιστική περίοδο, να γίνονται σε μορφή τουρνουά στις έδρες ή σε κάποια νησιά των ΕΠΣ που θα αναλαμβάνουν τη διοργάνωση και όχι να μαζεύονται και να παίζουν στην Αθήνα και μάλιστα στην Ανάβυσσο, αρκετά χιλιόμετρα από το κέντρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κ. Διακοφώτης, πρότεινε να ξεκινήσει διερεύνηση με αεροπορικές εταιρείες, ώστε να βρεθεί λύση (με χαμηλό κόστος εισιτηρίων ή υπό μορφή κάποιας χορηγίας) για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των μεικτών ομάδων των Ενώσεων στο νησί που θα επιλεγεί να φιλοξενήσει τους αγώνες της προσεχούς περιόδου

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ