23.5.2012 16:44

Αίσθηση παραμονής του Π. Παππή

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΧ

Η χρονιά κλείνει χωρίς να επιβεβαιώνει τις κρυφές προσδοκίες κατάκτησης κάποιου τίτλου από το ΝΟΧ. Η απώλεια και του κυπέλλου στο Αργοστόλι έδωσε τροφή για ομφαλοσκόπηση και κυρίως για κριτική, αν οι επιλογές που έγιναν και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν έπιασαν τόπο. Πίσω απ’ όλα αυτά φυσικά παραμονεύει και το ερώτημα αν ο Παν. Παππής θα είναι ο εγγυητής της ομαλής πορείας του Ομίλου και την επόμενη χρονιά ή αν, δυσαρεστημένος από την αδυναμία επίτευξης των στόχων, αποφασίσει να αποχωρήσει.
Τα μέλη της διοίκησης του ΝΟΧ πιστεύουν ότι έως τις 15 Ιουνίου θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα δεδομένα και θα είναι σε θέση να σχεδιάσουν τις επόμενες ενέργειες που θα καθορίσουν τους στόχους της επόμενης σεζόν. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα λάβει ο Π. Παππής. Σε γενικές γραμμές υπάρχει η αίσθηση ή η εκτίμηση ότι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι του ΝΟΧ, αλλά ακόμη και στην αντίθετη περίπτωση θα είναι κοντά στην ομάδα και θα στηρίζει το έργο της όποιας νέας διοίκησης. Ο «π» επιχείρησε μια mini δημοσκόπηση μεταξύ των μελών της διοίκησης για το θέμα και σας παρουσιάζει την αισιόδοξη πρόγνωση:
 
ΤΡ. ΨΥΧΙΑΣ: «Εκτιμώ ότι θα μείνει»
«Όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του προέδρου, αν θελήσει να παραμείνει και πως θέλει να είναι η ομάδα. Αυτός βάζει τα χρήματα. Δεν έχει κάνει ακόμη γνωστή την όποια απόφαση του, αν και νομίζω ότι έως τις 15 Ιουνίου θα ξέρουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα φύγει από τη Χίο, δεν θα αφήσει στη μέση την προσπάθεια που άρχισε. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το αν θα αλλάξει η στόχευση, η στρατηγική και το πλάνο, όλα θα εξαρτηθούν και πάλι από τα χρήματα που θα έχουμε. Αν έχουμε χρήματα δεν θα αλλάξει τίποτα, εξαρτάται από τις αποφάσεις του προέδρου. Νομίζω ότι και του χρόνου θα βαδίσουμε με τον ίδιο σχεδιασμό.»
 
Ζ. ΛΙΝΟΣ: «Πιστεύω στην παραμονή»
«Αν παραμείνει ο Π. Παππής είναι στις προθέσεις μας να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και να έχουμε τους ίδιους στόχους με φέτος. Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο πρόεδρος και πιστεύω ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει έως  τις 15 Ιουνίου. Πιστεύω ότι θα παραμείνει, γιατί έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια που δεν πρέπει να παραμείνει ημιτελής.»
 
Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: «Πάντα κοντά»
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για να δούμε την επόμενη μέρα. Αυτό θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, που όμως απ’ ότι φαίνεται  θα επισπευσθεί, αφού ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει στα play of. Μέσα στον Ιούνιο θα συνεδριάσουμε για να δούμε τι θα γίνει. Ούτως ή άλλως όμως, όπως μας έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος, θα είναι πάντα κοντά στο ΝΟΧ και θα στηρίζει το έργο της διοίκησης, ακόμη και αν δεν μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο ο ίδιος.»
 
ΣΤ. ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ: «Μακάρι…»
«Έως τα μέσα Ιουνίου θα έχουν αποσαφηνισθεί οι εξελίξεις και θα γνωρίζουμε τι θα γίνει. Ευχή μου είναι να παραμείνει ο Π. Παππής. Μακάρι να έχει το κουράγιο και το σθένος να συνεχίσει, γιατί, αν μη τι άλλο, ο ΝΟΧ είναι σε μια καλή οικονομική κατάσταση, σε αντιδιαστολή με όλα τα υπόλοιπα σωματεία, εκτός της Βουλιαγμένης. Τα οικονομικά μας είναι ξεκαθαρισμένα, λειτουργούμε καλά, όλοι πληρώνονται, δεν χρωστάμε, αλλά το θέμα είναι ποια είναι η δική του επιθυμία. Για εμάς θα  είναι ευχής έργο να συνεχίσει. Οι στόχοι και οι προοπτικές θα εξαρτηθούν από την απόφαση του, γιατί αν φύγει νομίζω ότι θα έχουμε τεράστια προβλήματα.»
 
Τ. ΤΑΝΑΪΝΗΣ: «Απίθανο να φύγει»
«Οι υποχρεώσεις της ομάδας τελειώνουν την επόμενη εβδομάδα και οι παίκτες θα πληρώνονται έως τον Ιούλιο. Δεν μπορεί κανείς ακόμη να πει τίποτα με σιγουριά. Θα γίνει μια συνεδρίαση και θα δούμε. Έχουμε μια εικόνα, δεν είναι αρνητικός, μάλλον είναι θετικός, άλλωστε έχει ένα χρόνο θητείας ακόμη και το βρίσκω απίθανο να  φύγει.»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ