Αθλητισμός

23/12/14 11:17

τελ. ενημ.: 23/12/14 11:20

Αιχμές των παικτών του Αιγαία για τη διαιτησία με το Ν.Ο.Θ.

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΙΓΑΜΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ανακοίνωση με την οποία αφήνουν αιχμές για τη διατησία στον αγώνα Αιγαία- Ν.Ο.Θ. απέστειλαν οι παίκτες της Ανδρικής Ομάδας του Αιγαία, ζητώντας αν μη τι άλλο, να μην δημιουργούνται προβλήματα στα παιχνίδια από την απειρία των διατητών να τα διαχειριστούν. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι παίκτες αναφέρουν: 

 

Με αφορμή τον τελευταίο αγώνα μεταξύ ΝΟΘ-Αιγέα για το Α΄ τοπικό μπάσκετ, εμείς οι παίκτες αλλά πάνω απ όλα άνθρωποι, θα θέλαμε να αναφέρουμε τον προβληματισμό μας και την δυσφορία μας, για όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας, τα οποία το λιγότερο υποβιβάζουν το επίπεδο της νοημοσύνης μας.

Ο Αιγέας, είναι μια ομάδα που αποτελείτε από παίκτες οι οποίοι παίζουν μπάσκετ αποκλειστικά για τη διασκέδαση τους, κάτι το οποίο φαίνεται πλέον πως είναι πολυτέλεια, καθώς όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια, δεν μας αφήνουν ούτε αυτό το περιθώριο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στο Κλειστό Γήπεδο Καμποχώρων πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, ο οποίος αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα, όχι μόνο για την ποιότητα, αλλά και για την διακύμανση του σκορ.

Η ομάδα των Θυμιανών κατάφερε και πήρε νωρίς διψήφια διαφορά πόντων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το +22 αλλά η ομάδα μας στην επανάληψη κατάφερε παλικαρίσια και γύρισε το ματς το οποίο κρίθηκε στη κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο, βρίσκοντας νικήτρια ομάδα αυτή του ΝΟΘ.

Δυστυχώς όμως για άλλο ένα παιχνίδι πρωταγωνιστές δεν είναι οι παίκτες των ομάδων, αλλά οι διαιτητές του παιχνιδιού.

Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι υπάρχει δόλος ή σκοπιμότητα, όμως, αν δεν είναι αυτό, τότε μιλάμε για ανεπάρκεια κάποιων ανθρώπων να διαιτητεύσουν, κάτι το οποίο είναι και λογικό διότι δεν υπάρχει η ανάλογη εμπειρία για ένα ντέρμπι.

Ίσως θα έπρεπε η ίδια η Επιτροπή Διαιτησίας να προφυλάξει τα νέα της παιδιά και να μην τα βάζει σε αγώνες οι οποίοι γνωρίζουν εξ αρχής ότι θα είναι δύσκολοι.

Το μόνο που ζητάμε είναι να σεβαστούν τον ιδρώτα μας και τον χρόνο που σπαταλάμε παίζοντας μπάσκετ και αφήνοντας πίσω τις δουλειές και οικογένειες μας κάνοντας απλά το χόμπι που αγαπάμε!

Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Υγεία σε όλο τον κόσμο!

 

Οι παίκτες του Αντρικού τμήματος του Α.Σ. Αιγέα.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση