Αθλητισμός

13/10/15 16:25

τελ. ενημ.: 13/10/15 16:25

Αγωνία και θέαμα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2-3

Με νικήτρια την ομάδα των Καρδαμύλων 2-3 έληξε ο συναρπαστικός αγώνας μεταξύ του  Ατρόμητου και του  Ποσειδώνα. Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι 0-2 με γκολ των Βελίτσκι  στο 26` και Ρε στο 31`. Οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 με τους Π. Σούκα στο 33` και Κ. Κάργατζη στο 77`. Το τελικό σκορ 2-3 διαμόρφωσε ο Σταματελόπουλος στο 84`. Στο 39` ο Κ. Κάργατζης σημάδεψε το δοκάρι του Λευκάκη με απευθείας κτύπημα φάουλ. Στο πρώτο μέρος ο Ποσειδώνας ήταν πιο αποτελεσματικός, στο δεύτερο ήταν καλύτερος  ο Ατρόμητος.

Καλή η διαιτησία των Τζαμουτζαντώνη, Πετρίδη και Πιτταούλη

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Μ. ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ)

Πολύτιμο αθόρυβο εργαλείο στη μεσαία γραμμή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ (Προπ. Ποσειδώνα) (ΦΩΤ.)

« Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, ευτυχήσαμε να σημειώσουμε νωρίς δύο γκολ, αλλά ο Ατρόμητος μείωσε από δική μας αδράνεια. Στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να αποβάλλουμε το άγχος μας, πέσαμε, ισοφαριστήκαμε αλλά ευτυχώς νικήσαμε με απευθείας γκολ από φάουλ. Ο αγώνας κρίθηκε από την εμπειρία κάποιων παικτών μας, στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ γιατί δε θα μας χαρισθεί τίποτα».

ΑΧ.ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ (ΠΡΟΠ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ) (ΦΩΤ.)

«Έγινε πολύ ωραίος αγώνας. Στο πρώτο μέρος μπήκαμε καλά, αλλά αδρανήσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να κάνουν φάσεις στην εστία μας. Είχαμε ψυχικά αποθέματα, ισοφαρίσαμε, είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, η ισοπαλία θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα, αλλά  χάσαμε από ένα απευθείας φάουλ με κακό στήσιμο του τείχους μας.

Μας επηρεάζει πολύ και το ότι δεν αγωνιζόμαστε ως γηπεδούχοι  στη φυσική μας έδρα».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση