2.3.2018 13:16

Αγώνες στίβου από τον ΣΕΓΑΣ για μαθητές Δημοτικού

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου- Σάμου θα πραγματοποιήσει αγώνες στίβου, οι οποίοι θα υλοποιηθούν σε τρείς φάσεις. Η Α’ φάση αφορά την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, όπως επίσης και η Β’ φάση την Πέμπτη 3 Μαΐου, ενώ η Γ’ και τελευταία φάση που θα γίνει την 1η Ιουνίου θα λάβει μέρος στο Στάδιο και Αμφιθέατρο Οινουσσών.             

  Κατηγορίες :

  • Αγόρια Ε’- ΣΤ’ Δημοτικού
  • Κορίτσια Γ’- Δ’ Δημοτικού
  • Αγόρια Γ’-Δ’ Δημοτικού
  • Αγόρια Α. με Α.
  • Κορίτσια Α. με Α.

Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να αναδειχθούν νικητές μέσα από το σύστημα των τριών αγώνων. Οι αγώνες της Α΄ και Β΄ φάσης αποτελούν πρόκριση για τη συμμετοχή στο αγώνα της Γ΄ φάσης. Κριτήριο για τη συμμετοχή ενός μαθητή στον αγώνα της Γ΄ φάσης ( τελικός ) είναι η  συνολική βαθμολογία που θα συγκεντρώσει σε συγκεκριμένο αγώνισμα και στους δύο αγώνες των  Α΄ & Β΄ φάσεων. Βαθμολογούνται οι έξι πρώτοι μαθητές και οι έξι  πρώτες μαθήτριες των κατηγοριών Ε΄-ΣΤ΄ στα ατομικά σύμφωνα με την κλίμακα: 6-5-4-3-2-1  και οι έξι πρώτες ομάδες : 12-10-8-6-4-2για τις σκυταλοδρομίες. Προκρίνονται για τον αγώνα της Γ΄ φάσης οι 6 πρώτοι μαθητές και 6 πρώτες μαθήτριεςκάθε αγωνίσματος που συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία και από τους δύο αγώνες ( Α΄& Β΄) και 6 πρώτες ομάδες σκυταλοδρομίας κάθε κατηγορίας. Οι 6 πρώτες ομάδες της κατάταξης των αγοριών προκρίνονται για την Γ΄ φάση από τον αγώνα της Α΄ φάσης, ενώ οι 6 πρώτες ομάδες των κοριτσιών προκρίνονται για τη Γ΄ φάση από τον αγώνα της Β΄ φάσης.Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων μαθητών με βάση την βαθμολογία, προκρίνεται για την Γ΄ φάση, αυτός που έχει πετύχει την καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές που φοιτούν σε Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Χίου και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ