28.5.2012 10:25

3ος αλλά ευρωπαίος

• ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική χρονιά για το Ναυτικό Όμιλο Χίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στη διαδικασία των play off, με την ομάδα του νησιού να τερματίζει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κερδίζει, έστω, την συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Όσοι βιαστούν να σκεφτούν γιατί 3οι και όχι 1οι ή 2οι δεν έχουν παρά να δουν το αποτέλεσμα του Σαββάτου μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού όπου η πρώτη γνώρισε οδυνηρή ήττα, αν και πιθανά θα καταλήξει πρωταθλήτρια της σεζόν.
Το φετινό πρωτάθλημα έκρυβε πολλές εκπλήξεις και πολλές διαφοροποιήσεις. Ο ΕΛΜΑ-ΝΟΧ κλήθηκε να δώσει πολλούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να συνυπολογίζει σε μια αλλαγή προπονητή στα 2/3 της σεζόν και σε σημαντικούς τραυματισμούς (Χατζηθεοδώρου) που είχαν επιπτώσεις στην λειτουργία της ομάδας.
Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο. Αρκεί να συνυπολογίσει κανείς ότι στο Ιωνικό δόθηκαν πολύ σπουδαία παιχνίδια, ίσως τα σημαντικότερα στο φετινό πρωτάθλημα και η ομάδα έφερε στο κολυμβητήριο της Χίου σπουδαία ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
 
Εντός εβδομάδας οι εξελίξεις
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη αγωνιστική χρονιά και να γίνει ένας τυπικός απολογισμός των φετινών πεπραγμένων. Στο Συμβούλιο θα είναι παρών και ο πρόεδρος του ΝΟΧ Π. Παππής, που αναμένεται να ανακοινώσει και τις προθέσεις του για την παραμονή ή όχι του ιδίου στη θέση του προέδρου. Διάχυτη ωστόσο είναι η εντύπωση ότι κατά τη συζήτηση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά καθώς αν και την επόμενη χρονιά δεν βρεθεί ένας πυρήνας χρηματοδοτών, ο κ. Παππής δύσκολα θα αναλάβει συνολικά το μπάτζετ του ΝΟΧ. Από την άλλη τα μέλη του Συμβουλίου έχουν ήδη έτοιμες κάποιες προτάσεις τόσο για την ομάδα Ανδρών όσο και για τα Τμήματα Υποδομής και την Ιστιοπλοϊα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν στο τραπέζι θα βρεθεί συγκεντρωμένο το συμβούλιο. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ