ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ψήφισμα Δήμου Ψαρών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ψαρών στη συνεδρίαση της 24ης Ιουλίου 2018 ομόφωνα ενέκρινε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο δήμαρχος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ψαρών εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος όλων των οικογενειών που απροσδόκητα και αναίτια έχασαν τα προσφιλή τους άτομα με τόσο τραγικό τρόπο.

Εκφράζουμε επίσης την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας πρωτίστως στους συνανθρώπους μας που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία και δίνουν τη μάχη να κρατηθούν στη ζωή, καθώς και στους πολίτες της Αττικής που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Δήμος Ψαρών σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και αφού προηγηθεί η συγκεκριμενοποίηση των αναγκών θα συνδράμει με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει προκειμένου να σταθεί αρωγός στους πληγέντες και να απαλύνει στο μέτρο του δυνατού τον πόνο τους.   

 

Τ

Ψηφίσματα
25/7/18 16:25

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ