ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ψήφισμα Τ.Κ. Λιθίου για το θάνατο του Βίκτωρα Ρορού

Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Βίκτωρα Ρορού, πρώην Προέδρου ΚοινότηταςΛιθίου Χίου.

Ο κ. Πρόεδρος παίρνοντας το λόγο είπε:

Το Τοπικό Συμβούλιο συγκλήθηκε σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2023, σε έκτακτη συνεδρίασή του, προκειμένου να αποτίσει  φόρο τιμής στον εκλιπόντα Βίκτωρα Ρορό, πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Λιθίου και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν.

Ο Βίκτωρας Ρορός υπηρέτησε με ευσυνειδησία, αποτελεσματικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως Πρόεδρος της Κοινότητας από το 1983 έως το 1994.

Διακρίθηκε για την εργατικότητα, το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητα του χαρακτήρα του, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στον τόπο και τους συγχωριανούς του.

Προτείνω, ως ελάχιστη τιμή από το Σώμα, την έκδοση  ψηφίσματος στη μνήμη του.

Το Τοπικό Συμβούλιο Λιθίου, εκτιμώντας την προσωπικότητα του εκλιπόντος Βίκτωρα Ρορού, την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία της Κοινότητας Λιθίου και σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 3463/2006 και Ν.3852/2010

Αποφάσισε ομόφωνα

Την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος, ως ελάχιστη τιμή, στον εκλιπόντα Βίκτωρα Ρορό πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Λιθίου:

Το Τοπικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2023, τιμά τη μνήμη του εκλιπόντα Βίκτωρα Ρορού, πρώην Προέδρου Κοινότητας Λιθίου.

Ο εκλιπών, υπηρέτησε με εντιμότητα,   ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Λιθίου. Διακρίθηκε για την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα, το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητα του χαρακτήρα του, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στον τόπο και τους δημότες του.

Το Τοπικό Συμβούλιο Λιθίου  Αποφασίζει Ομόφωνα

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος Βίκτωρος Ρορού, πρώην Προέδρου Κοινότητας Λιθίου.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.
  • Να παραστεί αντιπροσωπεία του Τοπικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία τουεκλιπόντος.
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
  • Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου.
  • Να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο της Χίου
  • Σε επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου να συζητηθεί να δοθεί το όνομα του εκλιπόντασε οδό ή κοινόχρηστο χώρο της Τοπικής Κοινότητας Λιθίου.

Λιθί,  21 Φεβρουαρίου 2023

Ο Πρόεδρος Τ.Σ. Λιθίου

Κολώτος Σταμάτιος

Τα Μέλη Τ.Σ Λιθίου

Αργετάκης Ιωάννης

Στάμαργας Ιωάννης

Ζαγκλακάς Μιχαήλ

Κοντούδη Φωτεινή

Διαφήμιση
Ψηφίσματα
2/3/23 10:52

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ