ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συλλυπητήριο Ψήφισμα της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου για τον θάνατο του Γεωργίου Καρατζά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου συνήλθε σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 σε έκτακτη συνεδρίαση, με την υπ’ αριθ. 48/2022 απόφασή του και εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα, για να εκφράσει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια και να συμπαρασταθεί στο πένθος του Προέδρου του Δ.Σ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου κ. Κωνσταντίνου Γεωργ. Καρατζά, για το θάνατο του πατέρα του Γεωργίου Καρατζά, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

για το θάνατο του Γεωργίου Καρατζά, πατέρα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου Γεωργίου Καρατζά.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου αποφασίζει ομόφωνα :

1.Να συμπαρασταθεί στο πένθος του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου κ. Κωνσταντίνου Γεωργ. Καρατζά για τον αδόκητο χαμό του εκλιπόντα πατέρα του.

2.Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

3.Να παραστεί ο Αντιπρόεδρος της επιτροπής κ. Γεώργιος Αμέντας και αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία. 

4.Να δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 29/11/2022 στις 15:30 μ. μ. στο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σταφυλά Κάμπου Χίου.

Διαφήμιση
Ψηφίσματα
29/11/22 17:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ