ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ψήφισμα Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» για την απώλεια του Ιωάννη Λιγνού

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, συνελθόν εκτάκτως επί τῳ θλιβερῴ αγγέλματι της εις Κύριον αποδημίας του Καθηγητή Ιωάννη Λιγνού, ακούσαν του Ιδρυτού του Καπτά Παναγιώτη Ν. Τσάκου εξάραντος την προσωπικότητα του μεταστάντος, μεγάλας προσενεγκόντος υπηρεσίας στα Γράμματα και την Παιδεία, επί μακρόν διατελέσαντος Διευθυντού του Λιβάνειου Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Ναυτικού Λυκείου Καρδαμύλων, πολλαπλώς συμβαλόντος στην αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης και δικαίως ανεγνωρισθέντος ως στυλοβάτου και αναμορφωτού των σχολείων των Καρδαμύλων, διακρινομένου για την αγάπη και αφιλοκερδή προσφορά του στους μαθητές και μαθήτριες του, συμπεριλαμβανομένων των οικοτρόφων της «Στέγης της Μαρίας», ομοφώνως απεφάσισε όπως:

  1. Παραστή δι’ αντιπροσώπου του στην κηδεία του μεταστάντος,
  2. Εκφράση την βαθειά θλίψη του στην οικογένειά του,
  3. Χορηγήση μία υποτροφία στο όνομά του σε διακρινόμενο μαθητή/μαθήτρια του Ναυτικού Λυκείου “TEENS” Χίου και σε διακρινόμενο μαθητή σχολείου των Καρδαμύλων, οικότροφο της «Στέγης της Μαρίας», και
  4. Δημοσιεύση το παρόν στην εφημερίδα «ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ» των Καρδαμύλων, άπαντα τον Χιακό Τύπο και στις εφημερίδες Αθηνών «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «ΕΣΤΙΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Παλαιό Φάληρο, 22 Δεκεμβρίου 2021

O Πρόεδρος Οι Ιδρυτές
Ευθύμιος Ηλ. Μητρόπουλος Νίκος Π. Τσάκος        Καπτ. Παναγιώτης Ν. Τσάκος

 

Ψηφίσματα
23/12/21 10:26

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ