ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ψήφισμα Λιβανείου Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων

Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Λιβανείου Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων αποχαιρετά σήμερα με αγάπη, σεβασμό και συγκίνηση τον Διευθυντή και εκπαιδευτικό Γιάννη Λιγνό.

Ο Λιγνός, άνθρωπος εργατικός, έντιμος, αξιοπρεπής, δημιουργικός, κοινωνικά ευαίσθητος, βαθιά συναισθηματικός, υπήρξε ένας αγωνιστής της ζωής και ο στυλοβάτης των σχολείων των Καρδαμύλων. Με προσωπική του εργασία, πάντοτε πέραν του δημοσιοϋπαλληλικού ωραρίου, φτιάχτηκαν ή επισκευάστηκαν πολλά πράγματα στις αίθουσες, τα γραφεία και τον αύλειο χώρο του σχολικού μας συγκροτήματος. Η πορεία, η παρουσία και το ήθος του αποτέλεσαν και αποτελούν πάντοτε παράδειγμα για τους συνεργάτες, τους συνοδοιπόρους και τους μαθητές του. Με τη δράση του άφησε ανεξίτηλο το ίχνος του στα σχολεία και την τοπική κοινωνία των Καρδαμύλων.

Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του θα θυμόμαστε πάντοτε την απλότητα, την καλοσύνη, τη διάθεση για προσφορά, την αυταπάρνηση, το συλλογικό και δημοκρατικό πνεύμα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Λιγνός. Και δεν θα ξεχάσουμε τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωνε τα απογεύματα διδάσκοντας δωρεάν μαθητές των σχολείων μας, πάντοτε στη λογική της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας καπετάν-Γιάννη!

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον δρόμο που εσείς μας δείξατε.

Για τον Σύλλογο διδασκόντων

 Η Διευθύντρια

Ρ. Μούνδουλα

Ψηφίσματα
21/12/21 17:32

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ