ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ψήφισμα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου

Μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου της Προέδρου Πρωτοδικών Μαρίας Τομπάζη , συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου, σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14.30 μμ, μετά από πρόσκληση της Προέδρου.

  Ομόφωνα   αποφάσισε τα εξής :

  1. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια  του ΔΣ  στην οικογένειά της.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία της.
  3. Να διατεθεί χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ, αντί στεφάνου, στην ΜΚΟ  «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ » παράρτημα Αιγαίου.
  4. Να δημοσιευθεί  το παρόν στον τοπικό τύπο.

Η Μαρία Τομπάζη, διετέλεσε Πρόεδρος Πρωτοδικών Χίου από τον Σεπτέμβριο του έτους 2014. Ήταν προσηνής και αγαπητή σε όλους,  τόσο σε εμάς του εργαζόμενους στις δικαστικές υπηρεσίες της Χίου, όσο και  τους δικηγόρους  και τους πολίτες. Με περίσσευμα αγάπης για το νησί μας, ασχολήθηκε με τη λύση των προβλημάτων που απασχολούσαν την Υπηρεσία στην οποία προΐστατο,χωρίς να φείδεται χρόνου και κόπου.

Εμείς όλοι, που τα χρόνια αυτά ζήσαμε κοντά της τις αγωνίες της και τις προσπάθειές της για να καλυτερέψει τις συνθήκες της δουλειάς μας, από το κτιριακό ως την πρόσληψη υπαλλήλων, την ξεχωρίσαμε για ένα κυρίως πράγμα: Για την αγάπη που έδινε σε καθένα που προσέφευγε σε εκείνη για τη λύση προβλημάτων που μας απασχολούσαν, για τη συνδρομή της σε κάθε δύσκολη στιγμή μας. Ήταν καταδεκτική και αυτό την έκανε αγαπητή σε όλη την κοινωνία της Χίου, την οποία αποκαλούσε «Η Χίος μου, το νησί μου».

Κλείνοντας αυτό το σύντομο χαιρέτισμα , αγαπημένη μας Πρόεδρε, σε αποχαιρετούμε με τα λόγια του ποιητή «Η αγάπη είναι μια υπέροχη κακοτοπιά. Όσοι βάλθηκαν να την εξερευνήσουν δεν επέστρεψαν ποτέ. Καλή τους ώρα » και ευχόμαστε καλό σου ταξίδι…..

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΧ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΠΑΡΤΑΛΗ   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΑΜΠΟΥΡΤΖΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ  ΤΑΜΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ   ΜΕΛΟΣ

Ψηφίσματα
24/1/20 20:13

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ