Αγορά

20/9/18 15:10

τελ. ενημ.: 20/9/18 15:25

Προβιοτική επεξεργασία - Πώς λειτουργεί;

Η σύγχρονη επιστήμη, σήμερα, αποδεικνύει ότι η απόλυτη προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από τα παθογόνα στο οικιακό περιβάλλον, επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της προβιοτικής επεξεργασίας επάνω στα χαλιά.

Η προβιοτική εφαρμογή στο χαλί, περιλαμβάνει την πρόσθεση ενός σημαντικού αριθμού προβιοτικών βακτηρίων επάνω του. Ο πληθυσμός των προβιοτικών συνεχίζει να αυξάνεται και να επεκτείνεται σταδιακά και στο υπόλοιπο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, με τον εξής τρόπο: Ο συνεχόμενα αυξανόμενος πληθυσμός των ευεργετικών βακτηρίων, χρησιμοποιώντας τις πηγές τροφίμων των επιβλαβών βακτηρίων που συνυπάρχουν στην ίδια περιοχή, τους δίνει τη δυνατότητα να επικρατήσουν σε αυτό τον χώρο διαβίωσης. Συνεπώς, τα επιβλαβή βακτήρια που δεν βρίσκουν τροφή και χώρο πλέον επάνω στο χαλί, εξαλείφονται πλήρως, με φυσικό τρόπο.

 ✓ Είναι μια καινοτόμος μέθοδος εφαρμογής

✓ Διαφορετική από τις συνηθισμένες αντιβακτηριδιακές εφαρμογές

✓ Βοηθά στη φυσική προστασία αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών βακτηρίων, των     μυκήτων και των ακάρεων

✓ Αυξάνει τη δύναμη των προβιοτικών, που σημαίνει ότι αυξάνεται η δύναμη της ανοσίας

✓ Μειώνει τις ανεπιθύμητες οσμές

 ✓ Είναι βιολογικό προϊόν

✓ Μειώνει τις αλλεργίες που προκαλούνται από τα ακάρεα

✓ Δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία

✓ Απολύτως ιδανικό για την ανθρώπινη υγεία

Tο κατάστημα Kyros Deco, στην Λεωφόρο Αιγαίου 98, σας προτείνει να αποκτήσετε τώρα το δικό σας προβιοτικό χαλί, σε απίθανα σχέδια, χρώματα και τιμές.  Είτε έχετε παιδάκια... είτε κατοικίδια...είτε απλά θέλετε να απολαύσετε ελεύθερα το χώρο σας...  επισκεφθείτε το Kyros Deco και ζητήστε το δικό σας «αλέκιαστο χαλί».

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση