Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φύγαμε για παραλία με έπιπλα Μυλωναδάκης

Jun
26

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η λύση της παραλίας αποτελεί μονόδρομο. Τα καταστήματα «Μυλωναδάκης» (Αλεξάνδρου Παχνού 5 και Αεροδρόμιο – Λεωφ. Ενώσεως 104), για άλλη μια χρονιά μας δίνουν αμέτρητες επιλογές  σε είδη παραλίας, όπως καρεκλάκια, τραπεζάκια, αλλά και ομπρέλες θαλάσσης.

Η κρουστική βάση ομπρέλας, την οποία βρίσκουμε αποκλειστικά στα καταστήματα «Μυλωναδάκης» είναι ιδανική για εύκολη τοποθέτηση σε οποιοδήποτε τύπο παραλίας (άμμο, τσαΐλι ή πέτρα).

Οι απομακρυσμένες παραλίες του νησιού μας περιμένουν και φέτος να τις απολαύσουμε με την άνεση που προσφέρουν τα καρεκλάκια της Escape. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, άμεσα διαθέσιμα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Αλλά ακόμα και για όσους επιλέξουν τη δροσιά του μπαλκονιού ή του κήπου τους, οι επιλογές δεν είναι λίγες. Ομπρέλες, κουνιστές αιώρες, κούνιες, σετ εξωτερικού χώρου σε πολυπροπυλένιο, πλαστικά, ξύλινα από φουρνιστή οξιά, αλουμινίου και μεταλλικά είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που θα δείτε στα καταστήματα «Μυλωναδάκης».

Καλό καλοκαίρι!

 

 

 

 

 

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΙΟΥ 2020 ΜΥΛΩΝΑΔΑΚΗΣ.pdf
Αρχείο pdf
Σχόλια άρθρου: 0