Αγορά

13/9/18 12:58

τελ. ενημ.: 14/9/18 9:42

Πάμε Σχολή

Ξεπέρασες τον εαυτό σου και πέρασες στη σχολή των ονείρων σου. Η φοιτητική ζωή ξεκινά και μαζί της θα ανακαλύψεις πώς να ζεις την κάθε στιγμή στο νέο σου φοιτητικό σπίτι, τον χώρο που θα φιλοξενήσει αμέτρητες νέες εμπειρίες και σχέδια. Διάλεξε το ιδανικό χαλί για το φοιτητικό σου σπίτι με την ποιότητα του Ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ.

ΤΑ KYROS DECO σε συνεργασία με την ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σας προετοιμάζουν ευχάριστα για τη φοιτητική σας ζωή! Επιλέξτε μοναδικά σχέδια σε χαλιά του οίκου Βιοκαρπέτ στις πιο απίθανες τιμές μέχρι τις 30/9.

Μια βόλτα στο κατάστημα Kyros Deco, στη Λεωφόρο Ενώσεως 98, δίπλα στο Αεροδρόμιο, είναι αρκετή για να αποκτήσετε το δικό σας ιδανικό χαλί, που θα «ντύσει» το φοιτητικό σας σπιτι, θα ζεστάνει και θα αγκαλιάσει τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά!

Μια τάξη πιο μεγάλη σημαίνει και εξέλιξη για τους μικρούς μας φίλους, που εκτός από μαθητές είναι πάνω από όλα παιδιά. Φροντίστε το χώρο που φιλοξενεί καθημερινά τις πιο σημαντικές τους δραστηριότητες, και επιλέξτε το ιδανικό χαλί για το παιδικό τους δωμάτιο, με την εγγύηση του ομίλου Βιοκαρπέτ.

ΤΑ KYROS DECO σε συνεργασία με την ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σας προετοιμάζουν ευχάριστα για την νέα σχολική χρονιά! Επιλέξτε μοναδικά σχέδια σε χαλιά του οίκου Βιοκαρπέτ στις πιο απίθανες τιμές μέχρι της 30/9.

Μια βόλτα στο κατάστημα Kyros Deco, στη Λεωφόρο Ενώσεως 98, δίπλα στο Αεροδρόμιο, είναι αρκετή για να αποκτήσετε το δικό σας ιδανικό χαλί, που θα «ντύσει» το παιδικό του δωμάτιο, θα ζεστάνει και θα αγκαλιάσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση