Αγορά

30/7/18 12:00

τελ. ενημ.: 1/8/18 1:00

Όταν 599 ευρώ εγγυώνται την παντοτινή και πλήρη ασφάλεια μας

Ο καιρός το επιτάσσει… Οι κάμερες ασφαλείας - ευτυχώς ή δυστυχώς - στη σημερινή εποχή είναι «αναγκαίο κακό» για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας και ο μοναδικός τρόπος να είμαστε πάντα και παντού ήρεμοι.

Ένα είδος πολυτελείας, είναι πιο εφικτό από ποτέ να αποκτηθεί σε κάθε οίκημα αφού το χιώτικο κατάστημα «Sarelis Electronic Systems» προσφέρει με μόλις 599 ευρώ σύστημα παρακολούθησης με 4 κάμερες, καταγραφικό και καλωδίωση, καθώς και πλήρες σύστημα συναγερμού GSM. Οι «άνθρωποι» του καταστήματος είναι πάντα στη διάθεση μας, αφού πρόκειται για ένα ζήτημα σημαντικό, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τις περιουσίες μας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 αδιάβροχες κάμερες HD με τις βάσεις τους, καλωδίωση μεγαλύτερη των 50 μέτρων, καταγραφικό με απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό τηλέφωνο, τροφοδοτικά και βύσματα που είναι ήδη περασμένα και φυσικά οδηγίες εγκατάστασης σε Ελληνικά και Αγγλικά. Οι δυνατότητές τους είναι απεριόριστες αφού προσφέρονται για μεταφορά δεδομένων, αυτόματη έναρξη καταγραφής κατά τον εντοπισμό κίνησης στο χώρο, εύκολη και ποιοτική παρακολούθηση από οποιαδήποτε επιθυμητή οθόνη και εξόδους VGA, HDMI για απευθείας σύνδεση και προβολή του καταγραφικού σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και αποθήκευσης του καταγεγραμμένου υλικού.

Το πλήρες σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει το κέντρο με πληκτρολόγιο & LCD οθόνη, σειρήνα εσωτερικού χώρου και εξωτερική αυτόνομη σειρήνα με εσωτερική μεταλλική θωράκιση 129dB (περιέχει μπαταρία), 5 ασύρματες μαγνητικές επαφές, 2 ασύρματα ραντάρ, 2 τηλεχειριστήρια με εντολές όπλισης, αφόπλισης, λειτουργία σπιτιού και SOS.

Τα ανωτέρω αποτελούν μία μικρή επένδυση, καθώς εξασφαλίζουν την 24ωρη ασφάλεια μας σε όλα τα επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2271022878

TAGS:
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση