Αγορά

27/12/18 11:10

τελ. ενημ.: 27/12/18 17:35

Οι τηλεοράσεις OLED παρουσιάζονται στους Χιώτες και σε προκαλούν να τις ανακαλύψεις

Το 2018 σαν τεχνολογικό έτος φθάνει στο τέλος του και αφήνει πίσω του σημαντικά επιτεύγματα. Ένα από αυτά είναι οι καινοτομίες που καταγράφηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο στην τεχνολογία των τηλεοράσεων τεχνολογίας OLED, που σταδιακά και μάλιστα με γρηγορότερο ρυθμό απ’ ότι κανείς θα περίμενε, αντικαθιστούν τις τηλεοράσεις τεχνολογίας LCD. Το Politischios.gr  αναζήτησε όλες τις διαθέσιμες επιλογές στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Electronet Μιχαηλίδης, στην οδό Καλουτά 2 στα Ταμπάκικα (τηλέφωνο: 22710 44222) και ανακάλυψε ένα νέο κόσμο στο θέαμα και την ψυχαγωγία στο σπίτι. Γνωρίσαμε, λοιπόν, έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο με πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες και ένα καταρτισμένο προσωπικό ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες

Τι κάνει όμως τις τηλεοράσεις OLED μοναδικές;

Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός για κάθε σπίτι
Λόγω της απουσίας οπίσθιου φωτισμού, το πάχος της οθόνης έχει μειωθεί δραματικά μέσα από καινοτόμες πρακτικές. Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, η τηλεόραση αυτή μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στο σπίτι σας.

Η κορυφαία ποιότητα εικόνας που όλοι περιμέναμε
Το τέλειο χρώμα αποδίδεται μόνο στο απόλυτο μαύρο. Βιώστε την ποιότητα εικόνας που ικανοποιεί ακόμα και τους κορυφαίους ειδικούς.

Η κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία, στο σπίτι σας
Η τηλεόραση OLED της LG είναι η πρώτη στο είδος της, αφού υποστηρίζει και τα δύο πρότυπα ήχου κινηματογραφικής ποιότητας, Dolby Vision™ και Dolby Atmos®.

Ζήστε μια κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του σαλονιού σας, με ανώτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Με το Active HDR η τηλεόραση
LG OLED υποστηρίζει περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby VisionTM, ενώ είναι συμβατή και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG.Η τεχνολογία Active HDR της LG, προσφέρει βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR και μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

DOLBY ATMOS®: Η κινηματογραφική εμπειρία ήχου
Το Dolby Atmos αποδίδει μοναδικό ήχο σε κάθε αντικείμενο σε τρεις διαστάσεις για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

WebOS 3.5 απλό και εύκολο στη χρήση
Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, μπείτε σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση