Αγορά

23/11/18 16:24

τελ. ενημ.: 24/11/18 13:41

Μία πραγματική και όχι διαφημιστική εμπειρία από την Engine Carbon Clean

Μέχρι και σήμερα η έννοια του καθαρισμού του κινητήρα αποτελούσε σχεδόν άγνωστη έννοια για τους περισσότερους από εμάς. Με διάφορα μέσα- και όχι πάντα με επιτυχία- μετά από μία δεκαετία χρήσης των οχημάτων μας, ξεκινούσαν τα σημαντικά προβλήματα στον κινητήρα των αυτοκινήτων, κάτι που εκτός των άλλων αύξανε κατακόρυφα και την κατανάλωσή του καθιστώντας τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο μία δαπανηρή πραγματικότητα.

Η αρχική διστακτικότητα της παρέμβασης στον κινητήρα του αυτοκινήτου δίνει τη θέση της σε αίσθημα εμπιστοσύνης και ικανοποίησης που βασίζεται σε 2 βασικούς πυλώνες.

Πρώτον ότι καθ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας το προσωπικό του Engine Carbon Clean σου εξηγεί βήμα – βήμα τη διαδικασία απαντώντας σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεύτερον ότι τα αποτελέσματα στον κινητήρα του αυτοκινήτου γίνονται άμεσα αντιληπτά από την ώρα που θα παραλάβεις το αυτοκίνητο και μετά.

Πως λειτουργεί

Το σύστημα Engine Carbon Clean λειτουργεί με τη χρήση νερού βρύσης για τη παραγωγή αέριου υδρογόνου και οξυγόνου που περνούν από την εισαγωγή αέρα του κινητήρα και εξέρχονται από το σύστημα εξάτμισης, βοηθώντας στην απομάκρυνση της συσσώρευσης άνθρακα που προκαλεί προβλήματα κακής λειτουργίας. Είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία η οποία δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση εξαρτημάτων του κινητήρα ή χρήση επιβλαβών χημικών προϊόντων. Οι περισσότεροι μάλιστα χρησιμοποιούν την υπηρεσία ως μέρος του τακτικού προγράμματος συντήρησης του οχήματος.

Η εμπειρία και τα οφέλη

Στην δική μας περίπτωση το όχημα που παραδώσαμε ήταν ένα Opel Corsa του 2012 με κινητήρα πετρελαίου και 87.000 χιλιόμετρα. Από τη στιγμή που το παραδώσαμε μέχρι και τη στιγμή που το παραλάβαμε μας έγινε γνωστή όλη η διαδικασία. Τα παιδιά μας έδειξαν το μηχάνημα αναλυτικά, μας είπαν πως λειτουργεί, που εξήγησαν όλα τα βήματα, ελέγχαμε συχνά τον κινητήρα και σχεδόν 40 λεπτά αργότερα ήμασταν έτοιμοι.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά. Η απόκριση του κινητήρα ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με πριν κάτι που στην περίπτωση του δικού μας πετρελαιοκινητήρα έγινε ακόμα πιο αισθητό. Η οικονομία καυσίμου από τα 5λίτρα πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα μειώθηκε στα 4,2 μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας ενώ η απόκριση σε σημεία όπου το όχημα χρειάζονταν 2α ή 1η ταχύτητα βελτιώθηκε αισθητά αφού μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει με 3η ή 4η.

Τι μπορεί να κοστίσει όλο αυτό; Μόλις 60€ για τα επιβατηγά οχήματα αρκούν για να σε σώσουν από πιο δαπανηρές ζημιές λόγω αμέλειας του κινητήρα σου. 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση