Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαγειρευτό φαγητό της μαμάς από τα «Xερίσια της Σμαράγδας»

Jan
29

Τα Χερίσια της Σμαράγδας δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Με μακρόχρονη πορεία στο χώρο των παραδοσιακών ζυμαρικών, τυποποίησαν τα αυθεντικά χιώτικα μακαρόνια -τα γνωστά σε όλους «χερίσια»- και τα έφεραν στο σπίτι του Χιώτη καταναλωτή. Το ίδιο συνέβη και με τον παραδοσιακό τραχανά, φτιαγμένο με την αυθεντική χιώτικη συνταγή κληροδοτημένη από γενιά σε γενιά.

Όμως το ανήσυχο πνεύμα της Σμαράγδας δεν έμεινε εκεί. Μετά από παρακίνηση συγγενών και φιλών μας παρουσιάζει μια νέα πρόταση. Νόστιμο μαγειρευτό φαγητό, βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές, με την αγάπη και το μεράκι της μαμάς. Φυσικά με φρέσκα και αγνά υλικά  και περιορισμένο αριθμό μερίδων ώστε να διατηρείται η αίσθηση του σπιτικού φαγητού.

Τα μαγειρευτά φαγητά της Σμαράγδας έρχονται στο χώρο σας καθημερινά (εκτός Κυριακής) 12:30 με 17:00 με ένα τηλεφώνημα στο 2271095773 ή μέσα από την ιστοσελίδα «Φαγί». Το μενού ανανεώνεται καθημερινά.

Τα «Χερίσια της Σμαράγδας» διαθέτουν σε προσφορά πακέτο 25 γευμάτων (κατανάλωση εντός 50 ημερών) στην τιμή των 130€. Ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες και take away!

Σχόλια άρθρου: 0