6.6.2018 11:33

Κλασική Κουζίνα: η διαχρονικότητα του παραδοσιακού

Η αισθητική ανωτερότητα και η ποιότητα της παράδοσης, αλλά και η λειτουργικότητα μίας πρακτικής κουζίνας διέπουν την έννοια που ενώνει τον κόσμο της κουζίνας με τη σύγχρονη καθημερινότητα σε συνδυασμό με την ευχρηστία και τη λειτουργική ευκολία.

Ο σχεδιασμός μίας νέας κουζίνας έχει δύο βασικούς πυλώνες. Την επιλογή του προϊόντος σε σχέση με την εμφάνιση και τις λειτουργικές απαιτήσεις που έχουμε για το χώρο αυτό, καθώς και την επιλογή της αισθητικής γραμμής η οποία θα μας επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε μία εξοπλισμένη κουζίνα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ενώ παράλληλα θα αναδεικνύει την προσωπική μας σφραγίδα.

Η εικόνα μίας τέτοιας κουζίνας δημιουργείται μέσα από τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεται η καθημερινότητά μας.

Έρευνες αναφέρουν ότι ο χώρος της κουζίνας τις περισσότερες φορές αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του χρήστη. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές κουζίνες διαφορετικού ύφους και στυλ όπως μοντέρνες, κλασικές, χρωματιστές κ.α. Το ύφος της δεν είναι πάντα αναγκαίο να ακολουθεί το στυλ του χώρου κυρίως όταν αυτή βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Έτσι, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα έπιπλα κουζίνας που θα επιλεχθούν για να διαμορφώσουν ένα χώρο οικείο, ζεστό, φιλόξενο και πρακτικό. Θα ακολουθούν κλασικές και παραδοσιακές γραμμές, που θα δίνουν βαρύτητα στη διαχρονική ποιότητα και τη λιτή εμφάνιση.

Από κει και πέρα ένας διακοσμητής θα σας υποδείξει τους κατάλληλους τρόπους για να αναδείξετε τον χώρο, σύμφωνα με την διάταξη του και τις επιλογές εξοπλισμού που έχετε κάνει.

Το στυλ και τα χρώματα στα πλακάκια και τα πατώματα, η επιλογή και ο τρόπος τοποθέτησης των φωτιστικών, τα σκεύη και τα υπόλοιπα είδη που θα χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε τα ράφια και τα συρτάρια, όλα μαζί συνεπικουρούν στην διαμόρφωση της κουζίνας με το δικό σας όνομα και τη δική σας υπογραφή.

Η μεγαλοπρέπεια και η κομψότητα που θα αναδύει ο χώρος, θα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για τις επιλογές σας και θα πλαισιώνουν την  καθημερινή σας απόλαυση κάθε λεπτό που θα περνάτε εκεί.

Και για να είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει και τα σωστά έπιπλα κουζίνας, και τους κατάλληλους σχεδιαστές για να δημιουργήσετε την κουζίνα που επιθυμείτε, απευθυνθείτε στους καλύτερους και τους πιο αξιόπιστους.

Η εταιρεία κατασκευής επίπλων Θεοδωρίδη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για μια κουζίνα στην αισθητική παράδοση που θα επιλέξετε και το ανθρώπινο δυναμικό για να σας βοηθήσει σε κάθε σας βήμα.

Μαζί με τα αξεσουάρ και τα άλλα συμπληρώματα που θα προμηθευτείτε , θα έχετε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που θα γίνει το σημείο αναφοράς για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ