24.1.2020 12:39

Χειμερινές εκπτώσεις έως 45% στα χαλιά Colore Colori

Γνωρίστε τα μοντέρνα χαλιά στο Kyros Deco

Η χειμερινή συλλογή χαλιών Colore Colori, της ελληνικής εταιρίας Decorex, προσφέρεται με έκπτωση 45% σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Στη Χίο θα τα βρείτε στο δικό μας Kyros Deco.

Επωφεληθείτε από την προσφορά και επιλέξτε το χαλί που ταιριάζει στον χώρο σας μέσα από μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Τα χαλιά-μοκέτες των Colore Colori, εκτός από τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους, καθώς είναι:

Ανθεκτικά στην έντονη καθημερινή χρήση.

Aλέκιαστα αφού αφαιρούνται ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες, όπως από ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

Aντιαλλεργικά σύμφωνα με πιστοποιήσεις ινστιτούτων παγκοσμίου κύρουςKόβονται στα μέτρα σας ώστε να τοποθετηθούν άψογα στο χώρο σας.

Σχετικά με την εταιρία Decorex

Η εταιρία Decorex, είναι μία ελληνική εταιρία κατασκευής χαλιών η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 40 χρόνια. Τα χαλιά-μοκέτες Colore Colori διανέμονται σε περισσότερα από 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ πρόσφατα ανέπτυξαν το δίκτυο διανομής τους και στα Βαλκάνια. Η εταιρία Decorex, έχοντας ως στόχο της τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργεί μοντέρνα χαλιά με πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε. και των ινστιτούτων παγκοσμίου κύρους. Η Decorex, επενδύοντας σε έρευνα και ανάπτυξη, προσφέρει χαλιά και μοκέτες μοντέρνας εμφάνισης, ανθεκτικά στη χρήση, αντιαλλεργικά, αλέκιαστα (αφαιρείται εύκολα ακόμα και ανεξίτηλος μαρκαδόρος) τα οποία παραδίδονται στις επιθυμητές διαστάσεις. Η εταιρία προκειμένου να  εξασφαλίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς χαλιών, προσφέρει εγγύηση-αντικατάσταση διάρκειας 2 ετών.

Κατάστημα Kyros Deco: Λεωφόρος Ενώσεως 96, τηλέφωνο: 2271 043113

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ