3.5.2024 10:53

Καθαρισμοί χαλιών γρήγορα και αποτελεσματικά με σεβασμό στο περιβάλλον

Λίγα λόγια για εμάς

Όλα ξεκίνησαν το 1954 από τον Νίκο Κριμιζή με την πώληση υφασμάτων από το 1989 και έπειτα, επίσημα την εταιρεία διαχειρίζονται με τις ίδιες αρχές οι δυο γιοι του ιδρυτή Μικές και Χριστοφόρος, την οποία αναπτύσουν στην εμπορία λευκών ειδών, μοκετών, χαλιών και γενικών ειδών σπιτιού. Από το 2011 και μετά μπαίνει ενεργά και η τρίτη γενιά. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία τόσων χρόνων το 2019 οδήγησε στην απόφαση του νεότερου μέλους Νίκου Κριμιζή να προχωρήσει στην δημιουργία ενός καταστήματος καθαριστηρίου χαλιών.

Με γνώμονα την ποιότητα και την συνέπεια η συνεχώς αυξανόμενη πελατεία κατέστησε αναγκαία το 2022 την επέκταση και στον τομέα καθαρισμού σαλονιών, στρωμάτων, κουβερτών, παπλωμάτων ή ακόμα και αυτοκίνητων με σεβασμό και κατανόηση προς τον πελάτη. Η εμπειρία μας, τα νέα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουμε, τα οικολογικά υλικά που χρησιμοποιούμε, η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και φυσικά η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η εγγύηση για τα αποτελέσματα.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Σύγχρονος εξοπλισμός
  • Πλήρης και βαθύς καθαρισμός
  • Χρήση οικολογικών βιοδιασπώμενων προϊόντων φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον
  • Γρήγορη και έγκαιρη εξυπηρέτηση

 

 

Οι υπηρεσίες μας

Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, καθαρισμός σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση.

Καθαρισμός Χαλιών - Παραλαβή από το χώρο σας κατόπιν συνεννόησης, αφού μαρκάρουμε με μοναδικό αριθμό barcode κάθε χαλί ξεχωριστά.

Καθαρισμός Χαλιών στο Σπίτι - Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται με σύγχρονο φορητό εξοπλισμό, προσφέροντας βαθύ και πλήρη βιοκαθαρισμό.

Καθαρισμός Στρωμάτων - Ο καθαρισμός στρωμάτων είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε. Πρέπει να υλοποιούμε καθαρισμό σε κάθε στρώμα μας ανά συγκεκριμένα διαστήματα.

Καθαρισμός Καναπέ - Ο βιο - καθαρισμός καναπέ, πολυθρόνας και σαλονιών είναι μια ανάγκη, που πολλές φορές αμελούμε, κυρίως από άγνοια.

 

Ο τιμοκατάλογος μας

οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Επικοινωνία

Νίκος Κριμιζής

τηλέφωνο επικοινωνίας: 6957408118.

Χατζηφραγκούλη Ανδρεάδη 67, Χίος

Πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Επιθεώρησης, Καθαρισμού και Αποκατάστασης (IICRC)

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ