FITNESS

4.6.2019 14:15

Γυμνασμένο σώμα μέσα σε 20 λεπτά

Αν η απόκτηση ενός γυμνασμένου, καλοσχηματισμένου και υγιούς σώματος φαντάζει στο μυαλό σας ως μία χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία… έχετε δίκιο. Είναι! Έτσι ακριβώς είναι για όποιον και όποια δεν έχει ακόμη ανακαλύψει τον πλέον πρωτοποριακό, ευχάριστο, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης που με μόλις 20 λεπτά την εβδομάδα μεταμορφώνει το σώμα και τη διάθεσή σας. Τον τρόπο του 20 elitefitness!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, η έλλειψη χρόνου, συγκεκριμένοι λόγοι υγείας ή ακόμη και η άρνηση αρκετών ανθρώπων στο να ασκηθούν με τους παραδοσιακούς τρόπους, αποτελούν τους σημαντικότερους ανασταλτικούς παράγοντες στο να αποκτήσουμε όχι μόνο την εξωτερική εικόνα που επιθυμούμε αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσουμε την υγεία και ευζωία μας.Πλέον μπορούμε να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω, καταβάλλοντας ελάχιστο χρόνο από την καθημερινότητά μας και με ακόμη λιγότερο κόπο. Πώς; Με τη μέθοδοEMS (ηλεκτρική διέγερση μυών) και την τεχνολογική υπεροχή των μηχανημάτων της πρωτοπόρου στον τομέα αυτό, εταιρείας, mihabodytec!

Δεν είναι κάποιο μαγικό τρικ αλλά τα αποτελέσματά της μπορούν να χαρακτηριστούν μαγικά! Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο προπόνησης, αποτέλεσμα πολύχρονων επιστημονικών μελετών και χάρη στην οποία οι μύες διεγείρονται μέσω ανεπαίσθητων ηλεκτρικών κυμάτων. Τα κύματα αυτά φτάνουν και στις πλέον δύσκολες μυϊκές ομάδες ωθώντας τες στο να διεγερθούν και να γυμναστούν χωρίς να απαιτείται από μέρους σας κάποια ιδιαίτερα απαιτητική προσπάθεια. Οι μύες δυναμώνουν, το σώμα αποκτά αντοχή, ταχύτητα και ευελιξία!Όπως καταλαβαίνετε ο τρόπος μέσω του οποίου επιτυγχάνεται το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδανικός ακόμη και για μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, για ανθρώπους με τραυματισμούς ή που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Όλοι πλέον μπορούν να γυμναστούν χωρίς να καταπονούν το σώμα αλλά και γιατί όχι, την ίδια τους την ψυχολογία!

Εφόσον αναφερθήκαμε στον παράγοντα ψυχολογία,αξίζει να τονιστεί το πόσο σημαντικό είναι η εξωτερική μας εικόνα να είναι διαμορφωμένη με τρόπο που να ικανοποιεί εμάς τους ίδιους πρώτα. Αν αισθάνεστε καλά με το σώμα σας, τότε αυτό αποτυπώνεται στην ψυχολογία σας και στις σχέσεις σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι ωραίο να αισθάνεστε σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την επίτευξη των στόχων σας. Επαγγελματικών αλλά και προσωπικών. Είναι σίγουρο πως το γυναικείο φύλο κατανοεί απόλυτα τι εννοούμε όπως κι εμείς από μεριάς μας κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, απώλεια κιλών, απώλεια λίπους, σύσφιξη και επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας της επιδερμίδας,μετατρέπονται πλέον στην πιο ευχάριστη και εύκολη διαδικασία μέσω της εκγύμνασης EMS.Κλείστε το δικό σας δωρεάν δοκιμαστικό στο 20 elite fitness (Μιχαήλ Λιβανού 70) Τηλ.  2271 30 15 49.

Δικαιολογίες τέλος! Κάθε άνθρωπος που θέλει να αλλάξει την καθημερινότητά του προς το καλύτερο, μπορεί πλέον να το κάνει με μόλις 20 λεπτά από το χρόνο του την εβδομάδα. Εμείς, οι άνθρωποι του 20 elitefitness έχουμε την εμπειρία, τις υποδομές, την κατάρτιση και τη διάθεση να σας βοηθήσουμε να το κάνετε με τον πλέον εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Έναν τρόπο που σας επιτρέπει να δείτε άμεσα και στην πράξη το αποτέλεσμα μετά από κάθε συνεδρία. Ο χώρος μας είναι δίπλα σας. Η τεχνολογία μας είναι δίπλα σας. Εμείς είμαστε δίπλα σας. Αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας… σήμερα!

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ