Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γαλλικά ή Γερμανικά; Τα φροντιστήρια "Travlos SFL" σας δίνουν την απάντηση

Μπορεί να μην δίνουν άμεσα την απάντηση, αλλά με το νέο σύστημα που έχουν καθιερώσει από πέρσι, διευκολύνουν τους μαθητές να καταλήξουν με σιγουριά στη σωστή επιλογή

Sep
10

Όλοι μας περάσαμε θέλοντας και μη από τη διαδικασία επιλογής δεύτερης ξένης γλώσσας, καθώς τα τελευταία χρόνια η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχουν καθιερώσει αυτό το σύστημα. Ωστόσο κανείς δεν ήξερε τα κριτήρια επιλογής, μιας και δεν υπήρχε στο παρελθόν τριβή με κάποια από τις δύο αυτές γλώσσες.

Τόσο τα γαλλικά όσο και τα γερμανικά είναι δύο γλώσσες με ιδιαίτερη γοητεία έχοντας η κάθε μία τους δικούς της λόγους. Τα γαλλικά, για παράδειγμα, είναι μία πιο λεπτεπίλεπτη γλώσσα κυρίως στην προφορά του λόγου, εν αντιθέσει με τα γερμανικά.

Πως όμως τα παιδιά σε αυτή την ηλικία μπορούν να κάνουν τη σωστή επιλογή;

Τα φροντιστήρια "Travlos SFL", παρέχουν στα παιδιά ένα μήνα δωρεάν μαθήματα γαλλικών και γερμανικών παράλληλα, προκειμένου η τελική επιλογή των παιδιών να είναι πιο συνειδητοποιημένη. Δύο εβδομάδες ο μαθητής έχει επαφή με τη μία γλώσσα και άλλες δύο με την άλλη.

Αυτός είναι ο καλύτερος -ίσως- τρόπος επιλογής της δεύτερης ξένης γλώσσας, καθώς τα παιδιά μπορούν να γνωρίζουν εξαρχής τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2271022574 και 2271023166

Σχόλια άρθρου: 0