Αγορά

28/8/18 11:11

τελ. ενημ.: 28/8/18 11:12

Η φοιτητική ζωή μόλις ξεκινά!

Η φοιτητική ζωή μόλις ξεκινά!ΤoKyrosDeco, σας προσκαλεί να φτιάξετε το δικό σας χώρο, το φοιτητικό σας σπίτι,όπως ακριβώς το ονειρεύεστε σε σούπερ χαμηλές τιμές.

Η νέα πρόταση του KyrosDecoγια το φοιτητικό σπίτι, «LibertaBasic» σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο όπως τον έχετε ονειρευτεί. Περιλαμβάνει κρεβάτι AMOR, κομοδίνο NewYork, στρώμα Fiesta, Γραφείο Secreter, βιβλιοθήκη Adornoκαι κάθισμα Μαύρο ύφασμα – δίχτυ, στην προνομιακή τιμή των 449 ευρώ.

Παράλληλα όσοι επιθυμούν να εξοπλίσουν πλήρως το σπίτι τους μπορούν να αποκτήσουν το LibertaAdvanced,συμπληρώνοντας το χώρο τους, με το τραπεζάκι BlackWengeBitter, τον διθέσιο καναπέ – κρεβάτι, το τραπέζι με τέσσερις καρέκλες Arco, και το StandTVστην τιμή των 469 ευρώ, και σας κάνει δώρο τα μεταφορικά και τη συναρμολόγηση.

Το κατάστημα KyrosDeco, είναι στην κυριολεξία δίπλα σας, για να σας βοηθήσει να διαλέξετε ότι ακριβώς χρειάζεστε. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα, από αναπαυτικούς καναπέδες, μοντέρνες βιβλιοθήκες, λειτουργικά γραφεία με καρέκλες και ότι άλλο χρειάζεται το φοιτητικό σπίτι, από την πλούσια συλλογή του KyrosDeco.

Η ομάδα του Kyrosθα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς, και θα σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις και προτάσεις, που θα ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας KyrosDeco, στη Λεωφόρο Αιγαίου 96 (Δίπλα στο Αεροδρόμιο), και δώστε το στυλ που ταιριάζει στο νέο σας φοιτητικό σπίτι, με την υπογραφή και ποιότητα KyrosDeco.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση