26.3.2018 14:56

Δικτυωθείτε....!

Το να επιλέξεις ένα καλό μεσιτικό πρόγραμμα θέλει κόπο αλλά και σωστό τρόπο. Τρόπο για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι, όταν το χρειάζεσαι και τον χρόνο που το χρειάζεσαι. Κλείνοντας την πόρτα στις παλιομοδίτικες τακτικές που το μόνο που κάνουν είναι να σας πηγαίνουν βήματα πίσω, ως επαγγελματίες, επιλέγουμε να επιλέξουμε την κοινότητα του Real Estate Network! 

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Το παγκόσμιο δίκτυο, στο οποίο μπορούν να γίνουν μέλη όλοι οι μεσίτες που έχουν επιλέξει ένα επαγγελματικό και σωστό μεσιτικό πρόγραμμα, σας βοηθάει να συνεργάζεστε με άλλα μεσιτικά γραφεία αλλά και επαγγελματίες που εργάζονται κατά μόνας. Επιπλέον, μπορείτε να αναγνωρίσετε ακίνητα που δεν ενδιαφέρουν κάποιο συνάδελφο σας κι ενδιαφέρουν εσάς περισσότερο. Γίνεστε γνωστοί σε έναν ευρύ κύκλο μεσιτών που επιλέγουν να δικτυώνονται και να ανανεώνουν διαρκώς το προφίλ τους.

 Τέλος, προωθείτε τα ακίνητα σας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει εσείς και ταιριάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ. Δε μένετε αμέτοχοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας και δραστηριοποιήστε διαρκώς ώστε να έχετε το δικό σας πελατολόγιο αφενός αλλά και υγιείς σχέσεις με τους συναδέλφους σας αφετέρου.

 Μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι μπορείτε κι εσείς οι ίδιοι να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο και να προσκαλέσετε κι άλλους μεσίτες κι επαγγελματίες να συμμετέχουν σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο είστε πάντοτε δραστήριοι κι ερευνάτε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει στην αγορά και τι ακριβώς συμβαίνει με τους ανταγωνιστές ή τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν από καιρό και τα έχουν αναλάβει όλοι.

 Διευρύνοντας τους ορίζοντες σας, μπορείτε να ξεφύγετε από τα στενά όρια της ελληνικής πραγματικότητας και με κάποιο τρόπο να γίνετε ευρέως γνωστοί. Να συνεργαστείτε ακόμη και με εταιρείες ή γραφεία στο εξωτερικό και να δράσετε στις περιοχές που σας προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το διαδίκτυο είναι αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια και φυσικά γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους ότι είστε κι εσείς μέλος ενός τεράστιου δικτύου που δίνει το παρόν, δρα και τελικά κερδίζει μόνο αξιολογώντας τις ευκαιρίες. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ