17.4.2019 11:47

Διαγωνισμός | Ζητείται τυχερό ζευγάρι από τα καταστήματα Kyros Deco + Entos Χίου

ΣΠΙΤΙ

Επισκεφθείτε το καταστήματα Kyros Deco + Entos Χίου, ζητήστε προσφορά για την επίπλωση σας, και επιπλώστε το νέο σας χώρο με έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και μπείτε στην κλήρωση για τις δωροεπιταγές των 100 ευρώ, για τα ζευγάρια που θα ζητήσουν προσφορά για την επίπλωση τους, και την δωροεπιταγή αξίας 20% επί των αγορών τους, για τα ζευγάρια που θα αγοράσουν τα έπιπλα τους από τα καταστήματα Kyros Deco και Entos Χίου, για μελλοντικές αγορές.
Ο διαγωνισμός ισχύει και για τα ζευγάρια που θα ζητήσουν προσφορά ή θα αγοράσουν την επίπλωση τους από το e- shop του Kyros Deco, στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία σας στο kyrosdeco@c-force.gr με την ένδειξη « Για το διαγωνισμό τυχερό ζευγάρι».
Για τα ζευγάρια που θα επισκεφθούν τα καταστήματα Kyros Deco και Εντος Χίου, θα πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη φόρμα από τους αρμοδίους του καταστήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ