11.12.2019 16:50

Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε στον εαυτό σας το πιο χρήσιμο δώρο… ένα καινούργιο κρεβάτι

Είναι λογικό αισθάνεσαι την ανάγκη να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου με ένα δώρο αυτές τις γιορτές. Μπορεί να έχεις σκεφτεί να «σου πάρεις» αεροπορικά εισιτήρια για ή ένα ακριβό ρολόι και πίστεψε με και τα δύο αποτελούν όμορφες επιλογές και σου αξίζουν. Σκέψου όμως να μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο που θα σου χρησίμευε κάθε μέρα για αρκετά χρόνια (γιατί όχι για πάντα) και κάθε φορά που το χρησιμοποιείς να θυμάσαι αυτά τα Χριστούγεννα που το αγόρασες…

Προφανώς και αναφέρομαι σε ένα ποιοτικό κρεβάτι και ένα ανατομικό στρώμα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις αυτές τις γιορτές τον καλύτερο ύπνο που έχεις κάνει ποτέ. Έτσι, εκτός από το κρεβάτι που θα αγοράσεις και το δώρο που θα σου κάνει το Entos, που δεν είναι άλλο από το ανατομικό στρώμα Prince, θα σου έχεις χαρίσει τον καλύτερο ύπνο.

Συγκεκριμένα η προσφορά Entos X-mas Gift σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το διπλό κρεβάτι Celeste (χωρίς αποθηκευτικό χώρο) με μόλις 490 ευρώ (από 790 που είχε αρχική) και δώρο το ανατομικό στρώμα prince αξίας 690 ευρώ σε διαστάσεις 160 x 200. Το δώρο ισχύει και για το κρεβάτι Celeste με αποθηκευτικό χώρο από 990€ μόνο 590€.

Η προσφορά ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου.

Εσύ ακόμη να διαλέξεις δώρο για τα Χριστούγεννα;

Entos. Κατάστημα Χίου: Δίπλα στο Αεροδρόμιο. Τηλέφωνο: 22710 43500.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ