8.7.2024 15:07

Μισός αιώνας οικογενειακής παράδοσης: Τα Καταστήματα Βαγιάνος γιορτάζουν 50 χρόνια επιτυχίας

Η επιχείρηση Βαγιάνος είναι μια οικογενειακή υπόθεση αναμφισβήτητα. Δεν αποτελεί απλά ένα μαγαζί αλλά ένα ζωντανό οργανισμό που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια των 50 ετών του.
Σε μια εποχή που τα πάντα αποπροσωποποιούνται, τα καταστήματα Βαγιάνος αποδεικνύουν, κόντρα στο ρεύμα, ότι οι δεσμοί, συγγενικοί και μη, είναι αυτοί που συνέχουν την εμπορική δραστηριότητα. Στο μαγαζί τους καλλιεργούν πρωτίστως σχέσεις. Σχέσεις μεταξύ τους, σχέσεις με τους πελάτες τους. Το κυρίως προϊόν που προσφέρουν είναι οι εαυτοί τους.

Αψηφώντας κάθε τυπικό κανόνα marketing και διοίκησης επιχειρήσεων τα αδέλφια Βαγιάνοι γεννήθηκαν με το εμπορικό δαιμόνιο να κυλά στις φλέβες τους. Αλλαγή, διορατικότητα και προσαρμοστικότητα. Με τη διαίσθηση ως πυξίδα δεν έχασαν το δρόμο τους 50 χρόνια τώρα. Τα καταστήματα Βαγιάνος ευχαριστούν την πελατεία τους για τη στήριξή τους εδώ και μισό αιώνα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΓΙΑΝΟΣ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ