2.8.2015 9:44

Θανατηφόρο τροχαίο στον Μυλιγκά (ΦΩΤΟ)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ 61ΧΡΟΝΗΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στο νησί μας καθώς λίγο μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής σημειώθηκε ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο αυτή τη φορά στην περιοχή του Μυλιγκά.

Συγκεκριμένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 63χρονος οδηγός με κατεύθυνση από Παντουκειός προς χώρα και στο οποίο επέβαινε μία 61χρονη στη θέση του συνοδηγού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό από την πλευρά της θάλασσας.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω σε δύο μεγάλα βράχια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 65χρονης συνοδηγού και τον βαρύ τραυματισμό του 63χρονου οδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που καταρχήν κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και τους δύο από το διαλυμένο όχημα. Όμως για την 61χρονη ήταν ήδη αργά αφού ήδη κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 63χρονος οδηγός του οχήματος με την Τροχαία Χίου να διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. 

Όπως έγινε γνωστό και οι δύο προηγουμένως βρίσκονταν στο πανηγύρι του Παγχιακού Συλλόγου Α.με.Α. στο Παντουκειός. 

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για το περιστατικό

Σήμερα (02-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Καρδαμύλων – Χίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 63χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαινε και μία ακόμη  ημεδαπή ηλικίας 61 ετών, εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και έπεσε σε απότομη πλαγιά ύψους τριάντα περίπου μέτρων.

Αποτέλεσμα της εκτροπής του οχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 61χρονης και ο τραυματισμός του 63χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ενώ  την προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ