25.3.2016 14:59

Παρέλαση άνευ διαμαρτυρίας [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

ΟΥΤΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Χωρίς κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και παντελή απουσία συνδικαλιστών, που προφανώς θεώρησαν ότι τα προβλήματα της χώρας λύθηκαν, πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για την 195η επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

Της μεγάλης παρέλασης των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων καθώς και πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων.

Φέτος στην εξέδρα των επισήμων ανέβηκε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου ενώ η παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν η πρώτη του νέου στρατιωτικού διοικητή του νησιού Ταξίαρχου Γ. Μπικάκη.

Με αναφορές περί κρίσης αξιών και εμπιστοσύνης συνοδεύτηκε το μήνυμα του Νότη Μηταράκη ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μέρες σαν τις σημερινές, θυμόμαστε ότι σαν ελληνικός λαός πάντα έπρεπε να αγωνιστούμε αυτά τα οποία μας άφησαν οι πρόγονοί μας Σήμερα χρειάζεται ένα σχέδιο με πίστη στις αξίες μας και εμπιστοσύνη στον Έλληνα».

«Σήμερα ημέρα μεγάλης εθνικής γιορτής οφείλουμε όλοι να σταθούμε απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Προβλήματα οικονομικά αλλά και κοινωνικά που απορρέουν από τη μεγάλη οικονομική κρίση. Οφείλουμε όλοι με πνεύμα αφωσίωσης και ενότητας να εργαστούμε με πείσμα και θέληση και να μπορέσουμε ως συνεχιστές των προγόνων μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών», ανέφερε η Χρ. Καλογήρου.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης επέλεξε να μεταβεί στα Καρδάμυλα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ